K Ajťáckým keším mám jenom jednu poznámku.
Vůbec mi nevadí, ale i když je pár "computer cacherů" dokáže vyluštit během chvilky, měla by obtížnost odpovídat spíše "normální" většinové společnosti, aby když už si dá někdo tu práci a nastuduje si co znamená kompilovat či porozumí tomu "ansámblu", tak aby byl kromě pocitu velkého zadostiučinění odměněn i počtem hvězdiček
Jinak před tímhle vyrojením jsem měl v plánu jednu, docela obtížnou, mysterku. A teď přemýšlím, jestli ji pustit - přecijen, nerad bych zapadl do celkového zhnusení…
Ano, takový ty, na který jsem koukl, viděl pět hvězdiček, pročetl logy (u mnohých se pobavil, typicky miták, marekl, waw, maros251, shanti, …) a pak někdy sledoval, kteří jiní, než "brnokeščističi" to naleznou.
Bohužel. TAky jsem to zpozoroval, ale co, stejně nemám čas je luštit. Třeba IP cache jsem luštit začal, ale pak jsem s ní skončil, i když mě ten nápad zaujal, narozdíl od jiných jako je FIT cache.
Jestli to nebude podobne jako se slavnymi maturitami z matematiky. Technicko/logicky zalozeni studenti musi znat k maturite vsechno z dejin literatury, ale humanitne zalozeni studenti se s matematikou trapit nemusi.
Pak dopada tak, ze literarni cache malokomu delaji vetsi problem, ale kdyz je tam trocha IT nebo fyziky, tak se obcas nekdo certi B)
BTW: stejne je to paradox. Samotny geocaching ke svemu fungovani vyzaduje tolik technologii az to hezke neni (satelity+jejich ovladani+prijimac+vypocty+servery_groundspeaku+klientske_pocitace+internet+…), ale kacer vezme GPSku do ruky, jde do lesa, a libuje si jak na chvili vypadl z civilizace