keše v brně

Hoj pristi tyden se dostanu na nekolik dni do brna, a jelikoz toto mesto zatim moc neznam rad bych ho poznal:) a samozrejme u toho ulovil par kesek:)

Moze mi nekdo poradit nejaky pekny brnensky ktery by fakt byla skoda nenavstivit? Predem dekuji

Příští týden asi myslíš od 18 srpna vid?Já tam vyrážim 25 a docela by se šiklo vědět kam zajít,případně na co si dát pozor a tak…

V Brně…sice nejsem z Brna, ale doporučujou se třeba:
Lost Dharma
Blair Witch
Stránská skála Up&Down
Ale je tam spousta dalších zajmavých keší…

A jsme zase u toho BEST OF … Brno, Praha, Ostrava, středočeský kraj, jižní morava… co to konečně vyřešit nějakou anketou nebo tak něco..

jsem taky pro nějaku anketu, já pro změnu jedu v úterý do Jizerek, tak by mě taky zajímalo, které keše by tam bylo škoda vynechat.

Řešilo se to tady několikrát, jenže… kdo se bojí, nepodpoří něco nového :frowning: Radilo se tady prohledat bookmarky best of kačerů a z nich si vybrat, jenže hledej je :smiley:

Tak to konečně vyřeš.

Moc jich v Brně odlovených nemáme, ale např. [cache]GCWW63[/cache] a [cache]GC1D9MJ[/cache] se nám líbily jak vlastním provedením, tak i byly na zajímavých místech.
Edit: ještě jsem si vzpoměl na tuto [cache]GC1CB58[/cache] a také [cache]GC11J3R[/cache] která je pěkná tím, že se nachází trošku v přírodě, mimo betonovou zástavbu.

Pokud by byla podpora ze zdejšího serveru, tak se tomu nebráním, ale…

Záleží, z jakého hlediska to bereš, jestli zajímavé uložením nebo tím, co při tom zažiješ, nebo ty, které sou u hezkých míst apod.

Zajdi si na pivko a pozor si dej na kocovinu a na auta na silnici, ať tě něco nesrazí :slight_smile:

No a teď vážně: Vidím, žes v Brně na keškách ještě nebyl, takže auto nech zaparkované mimo centrum a projdi si kešky v centru a na Špilberku - jejich tady po kokot, centrum je malé, takže se ani nenachodíš. Brno dokáže být poslední dobou i relativně pěkné a počet cizinců na ulici hodně vzrostl.

Pokud naopak chceš obrážet pěkné kousky na periferiích, tak jich tady máme taky mrtě, ale nikdo ti neukáže nějaký seznam dobré versus špatné.

A pokud by někoho fakt napadlo jít na DHARMU, tak upozorňuju, že nejkratší odlov trval cca 5 hodin, je potřeba notebook, internetové připojení, baterka, která dlouho vydrží a oblečení, které je možno zašpinit, v rámci hygieny doporučuju pracovní rukavice na žebříky.

V Brne jsme byli jenom na jedne vyprave, ale muzeme doporucit Namesti Svobody, Brnensky klaster, Cerveny kostel - skvele schovky, snad jsem ta jmena napsal dobre…
Blair Witch nas zaujala o trochu mene nez jsme cekali, ale mozna to bylo (i na nocni cache) pozdni hodinou odlovu a velkou casti vecera stravene na Sklenene louce :slight_smile:

Tak přijedu vlakem ,takže pivka bude dosti a něco vydržím :smiley:
Už jsem koukal,máte to v Brně pěkně obsypáno jen co je pravda,škoda,že to jsou vesměs mikrovky,ale chápu,že to nejde jinak.
Bojím se toho,že všude bude přemudleno a moc toho nenajdu :frowning: Ale mám jinej problém,ale to musí být v jiném vláknu,nebo dostanu od policejních kačerů do … tlamy :smiley:
Kouknu na všechny zde vypsané a ty lehčí dosadím do svého plánu,děkuji.(takže Dharma né) :wink:

Není téma pro poradnu.

5 hodin? To se divím, protože skočit metodou BF o jednu stage dál je otázka zhruba 10 minut, ani kafe vedle počítače nestihne vystydnout. Holt 34**3 neni nijak ohromujici cislo, a redirect headery se stahujou opravdu rychle.

Nebude to tím že termín nejkratší odlov v sobě zahrnuje regulérní návštěvu všech stejdží? Asi takovej drobnej rozdíl jako mezi "Ty vole, dojel jsem z Brna do Prahy po dálnici za hodinu dvacet!" a "No a? Můžu se tam během 5 vteřin podívat přes webkameru"?

Stačí si přečíst logy a doufám (i když jde o samochválu), že je zřejmé, že podobnýma úvahama geocacher ochuzuje hlavně sám sebe…

A to upozorňuju, že obecně nejsem nijak proti BF metodám, pokud si myslím, že jsou příjemnější než keš samotná B)

Taky jich v Brně moc nemám, ale tahle [cache]GCRJ83[/cache] se mi líbila nejvíc. Odlovil jsem ji zhruba přesně před rokem, ale tenkrát nebyla zima jako zima, takže bych zvážil, jestli se o ni v tomhle počasí pokoušet

Jenom blbec by se ochudil o zážitek z Dharmy BFkem :o :@

Tak je pravda, že já se v případě jedné stage musela zeptat Mitáka na heslo, protože sem měla zrovna rozbitý brejle a na tu vzdálenost jsem kód nepřečetla. A u stage HYDRA sem se zeptala někoho jiného, ale to proto, že sem se tam neodvážila, protože se mně to nelíbilo a ještě se vocaď ozývalo takový divný rourácení. Tak mám DHARMU rozdělanou už rok a půl, někdy mě čeká STAFF, na tu se těším. A je to fajn, místa znám už z jisté stránky a mám krásnej důvod se na ně podívat.