co si myslite o mysterce, jejiz jeden z klicu je treba hledat pomoci zrcatka v kostele, ktery se otevira jen na hodinu denne a to na msi, nebo bohosluzbu?
Me osobne (a to jsem bezverec) to totiz prijde vuci lidem na msi dost bezohledne. Kdo je z Brna a dela obtiznejsi kese, tak urcite vi o ktere mluvim…
Že se zas někdo snaží vymyslet ještě větší ptákovinu než byly dosavadní. V Brně bohužel velmi časté, podobných naprostých nesmyslů by se tam našlo mnohem víc.
Omlouvam se autorovi, ze jsem vlozil dotaz nejdrive do plena, nez abych napsal prvne jemu.
My tu stage dame, dalo ji spousta lidi pred nami, kes je jinak moc povedena, nemam proto nejake nutkani autora tlacit do zmeny, toto vlakno jsem zalozil vazne jen proto, ze me zajimaji i nazory ostatnich - treba budu ve svem nazoru osamocen a budu za toho divneho ja.
Pokud byla stg umístěna se souhlasem církevníků = OK, pokud bez souhlasu = prasárna. I pravidla to vyžadují, dneska už to totiž není jak za komunismu, kdy církevní stavby byly obecní majetek.
No prostě buď tu stage dej, nebo ji nedávej (on by ti autor tu indicii jistě poslal, kdybys mu napsal, že s tím máš morální problém), ale hlavně zamkni tohle vlákno dřív, než se tu prokecne, o kterou keš jde. To by si totiž nezasloužila.
Pokud je možno získat indicii v budově, jež je normálně - aspoň v určitém časovém intervalu - přístupná, proč ne. Pokud je jediná možnost během mše nebo bohoslužby, je to pitomost. Stejně jako dát stage do školy, aby se hledač musel vetřít ráno mezi děti a tvářit se 45 minut (školní hodina) jako školák.
To je sice pravda ale na opravy a udrzbu jde porad hoooooooooodne penez ze statni kasy, tedy z kapes nas vsech, bez ohledu na viru. Nicmene na tom prvnim bode to nic nemeni …
I kdyby byla stage umístěna se souhlasem, stejně bych měla dost velké morální zábrany ji odlovit při bohoslužbě. Něco jiného by bylo, kdyby se dala odlovit mimo bohoslužbu, ale i tak by mi to připadalo dost divné.
Na zadost autora, ktery se boji, ze bude prozrazeno o kterou kes se jedna (ikdyz to podle me kes nijak neovlivni) vlakno zamykam. Vase dalsi pripadne nazory si rad prectu v soukromych zpravach.