Keše v Miláně

Chtěl bych se zeptat na zkušenosti ostatních kačerů.

Celkem jsem tady po ČR už něco našel. Pak měl jsem možnost krom okolních států navštívit Velkou británii (kde jsou keše v podobném duchu jako tady) a Švédsko (kde byly většinou přesné nápovědy).

Ale to co jsem zažil nyní v Miláně mi úplně narušilo sebevědomí :slight_smile:

Hned několik keší s DT 1/1 nebo max 1.5/1.5 zůstalo nenalezeno. Na zamudlených souřadnicích, kde je asi 500 možností úkrytu nanovky, navíc většinou i bez nápověd jsem to fakticky nedával.

Byly to keše různých autorů na různých místech a různých velikostí, takže ojedinělé selhání v klasifikaci obtížnosti/terénu to rozhodně nebylo a já nabyl dojmu, že italský geocaching bude asi úplně jiná liga :smiley:

Pro příklad se mi podařilo najít krabku, která měla 1.5/1 a dám ruku do ohně, že tady v čr by to bylo nejméně 4/2.

Má někdo podobné zkušenosti?

No tak to jsme zvědavý jak dopadneme my. V pátek odjíždíme do Vieste a chceme určitě navštívit Řím, Sant Angelo a Foresta Umbra. Pokud nebude v Miláně ještě tolik odpadu tak i tam a na Vesuv. Pokud zbude čas tak na ostovy Tremity na 2 FTF:) Tak snad si tam pár kousků odlovíme.

Milano jsem absolvoval s kolegou loni na podzim, dva vecery kesovani. Je pravda, ze krabicky nejsou uplne 100% zamerene, ale pres dve desitky jsme ulovili. Na nektere clovek musel dvakrat, fotohint je dosti podstatny.
Pokud se tam jeste nekdy podivam, chce to dukladnejsi domaci pripravu. Ale jinak nabite mesto kesemi a mnohdy nas prijemne prekvapili spracovanim. Ale to taky pak trosku nesouhlasil D/T.