Kese v Salzbursku?

Ahoj… Chystam se co nevidet vyrazit s tatikem na vylet do Rakouska. Par dni kesovani v Salzbursku, nebyl jste tam treba u nekdo, ze by ste mi poradili jaky kese delat a tak? A nebo nemate ty jejich priserny NJ zadani uz prelozeny do AJ? (Ano…babelfish znam… :wink: ) A posledni vec, nevite o nejake aspon trochu pouzitelne ± free mape Rakouska, nebo jen zminene casti do GPS Etrex Legend C? :slight_smile:

Diky. :slight_smile:

Dej mi waypointy keší, které potřebuješ přeložit z němčiny …a nějakej mail, na který ti můžu poslat překlady. Teď jsem koukal na cache poblíž Salzburku. Pokud neumíš německy, nepouštěl bych se do multikeší.

Ja ted ziju ve Stuttgartu a hledat kesky je trochu problematicky…jsou to vetsinou multicache, otazky jsou v nemcine a zneji kupr takto: “Najdete sochu zvirete na souradnicich … v nemecke rikance o tomto zvireti se mluvi jeste o jinem zvireti. Toto zvire je…”. Vetsinou se zeptam nekoho na ulici, at mi rekne rikanku z mladi o kocce - koukaj na me jak na nejakeho magora :slight_smile:

Preklad zvladne babelfish, ja myslel jesli to uz treba nahodou nema nekdo zpracovany. :wink: A nemecky v rodine nekdo taky umi, tak se poptam… Kazdopadne se pokusim multi vyhnout…kdyz budou vypadat slozite. Ale diky za ochotu a za rady. :wink:

maty:No…tak to zas tak moc to asi drtit nebudu… :slight_smile:

Nekde jsem mival FREE Metroguide 6, jestli chces … . Musel bych se hodne zahrabat do krabic s nosici a po tom stehovani tak tak tusim, ve ktere z mistnosti jsou. Pomohlo by Ti to?

Kdyz uz jsme u tech problemu s keskama v germanskych zemich, mohl byste mi nekdo poradit s touto: GCKYFY Phoenix and the water-mystery (Unknown Cache) in Baden-Württemberg, Germany created by Sir Cachelot Vubec nechapu, co s tim…

Pomohlo by mi cokoliv… Jediny co mam je base mapa v gpsce… :wink: