Kazdy jiste zna z profilu kacera onen kalendar nalezu, ktery ukazuje jak se v kterem kalendarnim dnu v roce darilo lovit. Je zajimave, ze jsem ani u kaceru s mnoha tisici ulovenych kesi, nenasel uplne zaplneny kalendar.
Tak me napadlo, otevrit volnou diskuzi nad tim, zda nekdo takovy existuje v CR a nebo dokonce i ve svete :-), nebot kolem toho kalendare se da delat spousta blbinek.
Jako napriklad:
ve vsech dnech stejny pocet nalezenych kesi (pred a po aktualnim dni)
vzestupky, ci sestupky cisel
ruzne obrazce ze zaplnenych ci prazdnych dnu, nebo roznych cisel (mozno vyuzit pro mysterku :-))
atd
Ja vim je to ptakovina, ale proc ne. Kacer je prece taky ptak ne?
Byla doba, kdy jsem se snažil mít každý den jednu keš. Jenže za prvé mi do toho nějak vlezl pobyt v nemocnici a za druhé mě to omezovalo paradoxně i v tom kešování. Protože někdy prostě není tolik času a tak přemýšlíš, jakou dáš druhý den. Takže to dopadalo tak, že se v jeden den naskytly 2 keše, ale ulovil jsem jen jednu právě proto, abych nemusel složitě vymýšlet nějakou jinou na další den (kdy jsem třeba věděl, že nebudu mít čas). Takže jsem to nechal plavat a prostě jednou nedám nic, jednou třeba 20…jak to vyjde
taky tuto statistiku vedenou, zhruba od července jsem začal cíleně vyplňovat tak, abych zhruba do dvou let zaplnil kompletní kalendář. Jak to vynde, je ve hvězdách.
no hlavne ma vyplneny to dulezity datum 29.2. nam chybi 14 dnu vcetne toho nechutnyho unora. sakra, ze ja vloni neshrabnul aspon nejakou prazkou okapovku
Kocir: no teoreticky se s tou tabulkou da delat hromada veci, prakticky mi prijde ale jen vyplnit. moc si nedokazu predstavit, ze bych chodil kvuli obrazci v tabulce na kese jen urcenych x dnu v roce. pripadne pak uz nikdy nelogoval, protoze uz je vsude stejnej pocet nalezu :p:D
Samozrejme nesmi z toho vzniknout otrocina. Ale da se treba pracovat na tom, dny "minule" budou mit stejny pocet nalezu (samozrejme kdyz ma nekdo peak, tak je to tezke). Obrazec lze slozit treba z jinych cisel atd. No proste jak rikam ptakovina a jen za ucelem zabavy ne otrociny.
To ja devetadvacateho unora sahnul do trech okapu :D, ale i tak mi ve statistice tri dny chybi :@, zase nejsem lepsi nez PaBa, ostatne proto jsem statistiky z profilu vyhodil, vzdycky se najde nejakej stoura, co neco vymysli, kde co vyplnit a ja se toho potom chytnu a ted nebudu myslet na nic jinyho, nez ze musim 28.11., 4.12. a 26.2. ulovit alespon jednu kesku :D:D:D.
jo, ja se az nekdy 2.10. s hruzou probudil, ze jsem uplne zapomnel 30.9. najit pixlu. nastesti se ukazalo, ze nahodou jsem byl na eventu. asi si to budu muset natukat do upozorneni v kalendar
Hele ty vis jak to myslim. TO si pak muzeme v HTML klidne pridat dve nuly zprava na to spravne cislo a nejaci borci s 8000 keskama budou jen trapni babralove :-).
Jde preci o osbni hec sebe sama a nebo navzajem zda toho se da dosahnout (pokud se chce samozrejme) :-).
A co si takhle rozkliknout celou republiku (751 stran) a udělat si na každé stránce aspoň dva nálezy. Aby se při publikování a archivování zachovaly ty "fajky".
Ja myslim, ze daleko vetsi masakr je zaplnit tabulku s mesicem ulozeni kesky. Od 2002 nahoru samozrejme zadny problem, ale na opacnou stranu uz to da zabrat. Zvlast kdyz v cesku neni zadna pred červnem 2001. :D:DB)