Nedávno vznikl nový web http://geocacherblogs.com. Je to na principu sociální sítě - takže skupiny , profily , statusy , … ale jenom pro kačery ;). Teď je tam v počátku 72 uživatelů. Projekt je to zajímavý , jen zpočátku chybí obsah. Uvidíme , kdo chce , může se regnout.
No hezký, ale nějak mě vyvstala otázka: " A komu tím prospějete, co? " ![]()
forum na shromažďování CZ kačerů už máme tady ![]()
ale tož jen to můj skromný individuální názor ![]()
Naprosto souhlasím. Za chvíli vzniknou další sítě a výsledkem bude to, že se nikdo nic nedoví, pač každej bude na jiném blogu, webu, sociální síti atd…
Myslím si, že tento web je praktický i užitečný a plně dostčující.
Ten titulek mi pripomnel jedno tricko, co si chci koupit…
pro všeobecný kontakt s anonymním davem mi stačí tohle foru, pro kontakt s blízkými kačery, se kterými občas mluvím mám ICQ
bohatě stačí
- tak to je pěkné ![]()
Tohle triko by se mi taky líbilo. Jestli budeš objednávat někde z ciziny s poštovným, ozvi se prosím.
Žádná sociální síť nemá na stránky GC.CZ
Tady je vše a přehledné. A jak už bylo řečeno výše, geo-prátele mám na icq ![]()
Jó, to triko bych taky bral a s hrdostí nosil!!!
Vypadá to dobře, hned se registruji. ![]()
To tričko je luxusní :-D..
Kde se dá sehnat???
no musim se přidat k těm, kteří nenachází pochopení, asi to nebude špatnej diskusní web, ale jsem tady, dozvím se vše, jsou tu z 99,9% češťí kačeři takže nevidím důvot registrovat se na výše uvedený web.
u svatého kačera pod GPS nebem…
o:o
A neměli bychom založit rovnou nějaký FUCKBOOK ? ![]()
To je jako svatba!
Slyším D, píšu T …
![]()
P.S. Ty wole … :o
Tohle je jen blog. Takže bych to spíše přirovnal k blog.idnes.cz, nikoliv k Facebooku ![]()
Já bych prosím taky byl za to být jen tady. Je to přehledný a není to chaos. Facebook , byť kačerský bych fakt nemusel. Nemusim teda ani ten "normální". Ještě by jsme se tam hledali podle souřadnic..:-).
mě stačí že jsem na face asi v pěti kačerských skupinách ![]()
hplus napsal/a:
Ten titulek mi pripomnel jedno tricko, co si chci koupit…
hplusi dohodnem se na evantu jestli budeš a možná bych toto tričko vzal též ![]()
Tříštění sil nepovažuji za dobrý nápad.