Tak to je darda, to jsem ještě neviděl. I když vím, že mi někdo v minulosti ukazoval multinu taženou přes alpské vrcholy, taky myslím D5\T5 a taky to nebylo nejkratší.
V roce 2008 jsme se pres velikonoce motali s KlapJou okolo Maastrichtu v Holandsku. Kes, na ktere jsme stravili dva dny byla dnes uz archivovana [cache]GCRTDD[/cache] Nasli jsme po urcitych peripetiich vsech 20 stage, ale finalku ne
Docela me prekvapilo, kdyz jsem se ji ted snazil najit, kolik je tam kesi. Pred dvema rokama jich tam bylo nasobne mene.
Nerozumim tomu, proc takhle vytvari takovy zbytecny kesky … O vikendu jsem byl na několika TFTC, některé jsou hezké, ale proč třeba keš"zapomenutý chodník"? …
Kdybys tomu dal i na mape alespon nejaky tvar tak ta serie jako celek ma i jiny vyznam k odlovu nez jen nejakych 100 dikybodovek (i kdyz zatim nemam odloveno, takze nevim jak jsou na tom s umistenim). Zkus se inspirovat projektem "Za sipkou" nebo mozna jiz (bohuzel) brzo archivovanym Smajlikem
No a k tematu - vim, ze tu kolem Brna kdysi existovala kes s nazvem "Brnensky drak". Mela pry 60 stage, ale ta uz je v archivu a na miste jeji finalky je kes Parni valec