Keska s nejvetsim poctem stage

Docela by mě zajímalo, která z kešek, co znáte či jste ulovili, má nejvíc stage?

Nevim jestli nejvíc, ale rozhodně je to záhul :slight_smile: Letterbox Šumavskými hvozdy GC1JM9Y.

20 [cache]GCZ39R[/cache]

Mnichov-Benátky - 28 a finálka. Bude i nejdelší na odlov - 28 dní, když nemáš problém :wink:

[cache]GC1FPN1[/cache]

Tak to je darda, to jsem ještě neviděl. I když vím, že mi někdo v minulosti ukazoval multinu taženou přes alpské vrcholy, taky myslím D5\T5 a taky to nebylo nejkratší.

no, ve středních čechách bude keš se 100 stage…zatím jich je venku jen 15,ale máte se na co těšit :slight_smile:

to sem teda ještě neviděl, fakt neco:D

No, vidíš, tys to neviděl, a já tam mám DNF :smiley: :smiley: :smiley:

To je zaprve serie a ne multina a pote co jsem cetl logy z tech prvnich tak vim, ze tohle s radosti vynecham

Nemyslím sérii ale jednotlivou keš. :slight_smile:

V roce 2008 jsme se pres velikonoce motali s KlapJou okolo Maastrichtu v Holandsku. Kes, na ktere jsme stravili dva dny byla dnes uz archivovana [cache]GCRTDD[/cache] Nasli jsme po urcitych peripetiich vsech 20 stage, ale finalku ne :frowning:
Docela me prekvapilo, kdyz jsem se ji ted snazil najit, kolik je tam kesi. Pred dvema rokama jich tam bylo nasobne mene.

Ta Mnichovsko-Benástká vypadá opravdu lákavě!

to bobrb: Nebudes litovat, mozna pokud narychlo budes potrebovat 100 bodu

Nerozumim tomu, proc takhle vytvari takovy zbytecny kesky … O vikendu jsem byl na několika TFTC, některé jsou hezké, ale proč třeba keš"zapomenutý chodník"? …

Kdyby ses na ní nechal zlákat, nakontaktuj mě, pár rad se opravdu vyplatí!

Rozhodne tato stala za to :smiley: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=1fff6cef-a1dc-4570-8e87-f96ff68764a4

Kdybys tomu dal i na mape alespon nejaky tvar tak ta serie jako celek ma i jiny vyznam k odlovu nez jen nejakych 100 dikybodovek (i kdyz zatim nemam odloveno, takze nevim jak jsou na tom s umistenim). Zkus se inspirovat projektem "Za sipkou" nebo mozna jiz (bohuzel) brzo archivovanym Smajlikem

No a k tematu - vim, ze tu kolem Brna kdysi existovala kes s nazvem "Brnensky drak". Mela pry 60 stage, ale ta uz je v archivu a na miste jeji finalky je kes Parni valec

Brnensky Drak na opencachingu

Tahle moc stage nemá, ale o to víc jsou daleko od sebe GC1BRMC Velka pradaksina (Multi-cache) in Ústecký kraj, Czechia created by Jamaraja

Mohl by tady nikdo říct,kde je smajlík?Díky