jen dotaz,pokud je keskomerka takhle cervena, a poslu ke schvaleni kes,ceka se tyden,mesic pul roku? staci jen odhad nekoho kdo ma zalozenou vic nez 1 kesku,dik
Takhle červenou jsem jí ještě neviděl. To vypadá, že už se žádné keše schvalovat nebudou :D.
Ne, to bude asi tím, že jsou dovolené a rewieveři se navzájem zastupují. Jinak u nás na západě lezou celkem rychle. Cca. do týdne bych to odhadoval.
diky,takhle mi to staci
mám kešku na schválení deset dní, ještě v době keškoměrky na 50%. Dnes skočila na 100%, nejspíše tím, že jsou všichni nebo většina reviewrů mimo (dovolená a pod.), takže nezbývá než čekat. Myslím, že týden minimálně, záleží jak se to uklidní v září (lidi budou méně zakládat).
Já mám kešku odeslanou ke schválení před 7 dny, kamarád před 12 dny, oba máme jednoduché tradičky odeslané v době poloviční fronty, ale pevně věříme, že na nás také jednou dojde řada se schválením ![]()
Zajímavé je, že druhou keš, tradičku, jsem publikoval ve stejný den a zhruba za pět dní byla zveřejněna, také v poloviční délce keškoměrky. Asi se to neber přímo po sobě, ale také záleží na lokalitě, jak to mají rozdělené. Já to měl střední čechy.
chtel jsem vedet jestli se schvaluje v ramci tydnu nebo mesicu,vypada to ze kdyz je spatne ze se to muze protahnout ale 2 mesice nejsou zadna doba ![]()
zamek nez se to tu zvhrne na stezovatelske vlakno