Nejel by někdo lovit keše o víkendu do Vídně??Vlakem z Českých Budějovic v 7:12,Wien Franz-Josefs-Bahnhof jsme v 10:48.Vlak jede přímo a zpátky jede vlak do ČB v 16:59.Takže přes 6hodin keškování ve Vídni.v okolí je dost tradičních keší tak to může jít dobře.Rád bych tam vyrauil nějakou sobotu,přidá se někdo?
bacha na ty vidensky tradicionalky… spousta z nich jsou vlastne multiny … ale jinak.. kesovani ve vidni .. jednou jsem se o to pokousel… a moc uspechu jsem nemel … bud jsem kesku proste nenasel (treba na stefansplatzu) a nebo tma vsude byslo premudlino …
no snad to nebude tak hrozný,kešky co mám vyhlídnuté tak jsou v parku a tam snad přemudlíno nebude a dižtak mám v záloze webkamerku a další keše kde stačí se vyfotit.
O hledani ve Vidni je dobrej clanek tady : http://www.poklady.com/wien-caching Kdybyste jeli z Brna, tak bych se nechal ukecat, ale C.B jsou hodne z ruky.
škoda,z Brna by to šlo někdy během srpna ale to nevím určitě
No klidně bych jel, ale ve více lidech už bych vzal geo-pfiata, to se musí vyplatit…
Ale teď je nebezpečná chřipkodoba, nevím co bude zítra
takže nějaké domlouvání dopředu je nejisté. Ale nápad dobrej!
(totiž - chtěli jsme "chemikovat" celý minulý víkend, ale v pátek Cita lehla se čtyřicítkama a tak jsem místo džípí vařil čaje… i tu Besednici jsem vypustil
- takže nevím, jak to do týdne bude. A nechat ji doma by bylo hnusnééé)
tak zatím to nehoří ale chtěl bych tak do dvou měsíců to podniknout
kesky ve vidni jsou velmi pekne zpracovane, my sme si udelali libovou prochazku, zadnej kombajn, proste pohodicka, pokoukat po vidni, poznat to tam…zacali sme na [cache]GCPNMZ[/cache] tam sme bohuzel neuspeli, pokracovali na [cache]GC1D19M[/cache] pak na [cache]GCTCXF[/cache], dale na [cache]GCV9BB[/cache], [cache]GCXXDB[/cache], [cache]GCR8N2[/cache], [cache]GCR8ZW[/cache], [cache]GCYPFV[/cache], po ceste se da samozrejme vyresit dost multin, a taky videnaky oblibene mysterky, kolem penzingu je jich fakt dost. kazdopadne videnaci sou uchylni, nemaj na magnety nebo tak neco, a vse davaj na suche zipy…hlavne doporucuji posledni z meho listingu…:)uzijte si to tam:D
Koukám, že jsme byli zpoloviny na stejných místech, ale [cache]GCPNMZ[/cache] se nám podařilo, zato [cache]GCTCXF[/cache] pro změnu ne, [cache]GC1D19M[/cache] snadno, tady [cache]GCVKYN[/cache] je hezky, doporučuji alespoň kratší verzi prohlídky, průvodce v češtině-na tlačítka…a kachna [cache]GCYPFV[/cache] je pěkně vypečená:D, ale je naše. Zkoušeli jsme i [cache]GCRFYK[/cache], ale skoro potmě se ta nanokeš už nedala najít, navíc jsme si toho nevšimli a pátrali po běžném mikro. A tady [cache]GC1EZT4[/cache] to fakt nešlo, protože se přímo u ní rozložili prodejci vánočních stromků ![]()
Lovili jsme jaksi mimochodem odpoledne 16.12.2008 během školního výletu s programem, žádné honění.