Kesky brno a okoli

Ahoj, chystam se na prodlouzeny viken do brna a okoli.

Mohli byste mi doporucit kesky co stoji za to? Tradicni a multiny..

Diky

brzo sem napíšou znalejší, ale já bych například doporučila keše od Kryserky a pokud se dostaneš do této oblasti tak [cache]GC12DYT[/cache]
teď jsem zjistila, že [cache]GCZFRA[/cache] je disablovaná a v původní podobě už nebude…to je hrozná škoda, doporučila bych ti ji jako třešničku na dortu
jinak mě teď zrovna nic extra speciálního nenapadá, hodně keší je disablovaných…
ještě…zajímavé, i když především listingem jsou ještě keše ze série Svratecký náhon…

A nebo tohle…

Kdyz se podivas kdo je autorem, tak je jasne proc je Geodaxx diky sve skromnosti nedoporucil. Ale dost brnaku si nad tim lame zuby, vcetne me. Ale na konci lusteni je vzdy rozcarovani jak to ma genialne jednoduche…ale to zacni lustit uz ted hned, nebot na to pujdes komplikovane jako my vsichni :slight_smile:

Nenechal bych si ujít opravdu dobrou [cache]GCYH7P[/cache] a potom něco na Hádech. Třeba vinikající [cache]GC1G13N[/cache]. Jenom nesmíš zapomenout vybavení.

určitě noční [cache]GCZPDG[/cache]

Trosku zajimavve tradicni jsou:

[cache]GCYT5P[/cache] avion (diky svemu ulozeni)
[cache]GC1T1NG[/cache] Cest jejich pamatce No. 10 - pylon na Jihlavske (zpusob maskovani)
[cache]GC1GRHM[/cache] Tesla cache (zajimave provedeni)
[cache]GC1YQQY[/cache] Labilne Lascivni Lakadlo (dukaz o tom, ze ikdyz na kes napises ZDE JE KES, tak je to stejne zbytecne :slight_smile:
[cache]GC1C6TG[/cache] Kotehulky (prijemna drive-in multina)

Myslím, že luštění téhle [cache]GC1FPDQ[/cache] také přinese spoustu radosti !

já osobně jed do Brna tak si dám všechny ertule po okolí no a pak bych asi opustil Brno a dal tuhle [cache]GC1ZVHA[/cache]

Tak jsem zvedavy kam vlastne tedy pujdes :slight_smile:

No já myslím, že konec by měl být v nějaké hospůdce, ne ?

v Brně je spousta pěkných keší. Taky bych možná zablousil do výborných mysterek. Výborný je james bond (viz výše) nebo super keška je i [cache]GC112B1[/cache] Colossus (jak luštění tak finálkou). Z okolí lze zmínit "šipku". ale to je skoro od tmy do tmy, pokud se chce stihnout celá :slight_smile:

Chystam se o vikednu do Brna a chtel bych v sobotu na nejaky geo-vylet. Budu se pohybovat v Reckovicich/Kralove poli. Nejradsi bych prosel nejakou oblast s nekolika peknymi keskami nebo zajimavou serii. Meli byste nejake doporuceni? Neco odlovitelne pres den a ne extra extremni (jak teren tak diff.). B)

Koukal jsem treba na serii Kurimske vrchy.

jestli chceš do přírody, můžeš zkusit Lelekovice a následně Babí lom, tam je krásně.. ale terén je poněkud vyšší. V Lelekovicích 1 mysterka, 1 multi - docela zábavné a taky Pocta geocachingu stojí za to a pak vylézt nahoru, earthka Babí lom a tradička kousek vedle.
Jo a ještě někde v lokalitě je myslím mysterka GC19GK0.

To vypada zajimave, teren do 3,5 mi zase tolik nevadi. Jenom nejak nevidim tu druhou mysterku v Lelekovicichi. Diky moc.

už jsem to opravila, ta druha je multina:)

Doporučil bych sérii "Enigma", pač ta opravdu stojí za to…

V Krpolu z těch novějších
VUT FE SAPO [cache]GC22R11[/cache]
Zarybec [cache]GC224P4[/cache]

No taky bych ti doporučil Lelekovice a Babí lom, krabek je tam po cestě přesně 7 - [cache]GC1A2BW[/cache], [cache]GC15QV9[/cache], [cache]GC1A2B5[/cache], [cache]GC1A2AK[/cache], [cache]GC1X9QA[/cache], [cache]GC16J1T[/cache] a [cache]GC1ZRAP[/cache]. Doporučuju i lovit v tomto pořadí (aspoň úvodní stage, tu druhou kešku asi fyzicky odlovíš až jako 4tou).

Chystam se opet na vylet v Brne. Doporucili byste nejakou zajimavou multinu? Tim mam namysli stages kde nemusim pocitat schody/ploty. Něco jako - [cache]GCYJ9T[/cache]. Nejlepe opet v severni casti Brna a rozumny teren/difficulty :wink: