Zdravím někdy v unoru se chystáme na tři dny do Prahy a chtěl bych vás poprosit o nějaké tipy na kešky odlovitelné s dětmi čím větší tím lepší (mikro georobotci nemají rádi ale pokud budou zajímavé tak i ty) a dostupné i s geokočárem lehčí terén zvládnem krabka nemusí být rovnou u cesty B)
Ahoj,
dám sem keše, co mám odlovené a považuju je vhodné pro děti (velké krabice na pěkných místech, pěkně zpracované, když multiny tak krátké a pěkné v hezkém terénu, když micro, tak fakt povedené). Kdyžtak mi napište, když budete chtít něco upřesnit.
Ahoj.
R-y.
Teda - nejsou zde zdaleka všechny, ale snažil jsem se vybrat to, co by se mělo líbit dětem a co mě osobně taky zaujalo. Jestli chcete nějakou konkrétní oblast (kromě jižní Prahy), můžu upřesnit.
Fajn pro toulání s kočárem je oblast Petřínských sadů (viz).
Mimo kešek se tam najdou i dětská hřiště a spousta pěkných opravených zákoutí. Coby průvodce parkem může posloužit třeba vycházková "nočka" [cache]GCRCKV[/cache].
Další fajn oblast je tady - kešky v ZOO, zahrada zámku s labyrintem a na protějším břehu Vltavy (lze přejít po lávkách) park Stromovka s několika keškami a hlavně pěknými dětskými hřišti.
A konečně líbit by se mohlo robotkům i tady - lesopark s nějakými těmi hřišti, pohodlnými cestičkami, pár restauracemi a malým ZOOkoutkem. U něj je také keška, ale bohužel jen pro PM.
Teď na podzim, jsem systematicky prolovil sever hlavního města a dovolím si tedy předhodit pár kousků ke zvážení:
[cache]GC1RXTF[/cache] - jednoznačná pecka pro děti
[cache]GC20FM9[/cache] - tahle je sice na kočár trochu mimo cesty, ale jinak poklad stojí za to
A tři menší, nicméně opravdu pěkné keše:
[cache]GC1HE5P[/cache]
[cache]GC1MQ58[/cache]
[cache]GC2FGVQ[/cache]
A z kolegy už zmiňovaných jednoznačně radím nevynechat [cache]GC1HFH6[/cache]. Kolík a česnek s sebou!
Pozor keska [cache]GC1HE5P[/cache] Trojanodon je momentalne nedostupna!
Jinak spousta pohodovych kesi je v arealu bohnicke lecebny, jsou tam male micro, ale i hooodne velke pixly a jedna obzvlast pekna pro deti je tam tato: [cache]GC1ZYNP[/cache] GeoPLB#6 - Navraty ztracenych - je to u kociciho utulku a krom kocek je tam mozno videt i kone, lamy, ovce, kozy a pry tam nekde i maji nejakeho opicaka nebo tak neco. Vyhoda v tom arealu je to, ze je tam celkem klid a pohoda a pro kocarky je to to take supr.