Dobrý den.. Nejsem úplný začátečník a ani nehledám kešku prvně.. Můj věčný problém jsou telefonní budky.. Minimálně 6x jsem šla hledat štěstí do tefonních budek, ale ani jednou mé pátrání nebylo úspěšné.. A to hlavně z důvodu, že jsem nepochopila nápovědu- DVE DE. Nikdy jsem o radu nežádala, ale dnes už jsem zoufalá a tak prosím o pomoc.. Děkuji všem za radu či nápovědu.. Zafarnice
Nenapadá tě, že 2D znamená něco plochého? :o)
Napiš autorovi
Dve DE jsem taky zpočátku nepochopil. Až najdeš, pochopíš
Přesvěš se, jestli je všechno to, jak se tváří.
Děkuji za nápovědy, ale myslím, že jsem stále tam, kde jsem byla..
I když půjdu do budky, kde jsem kešku nenašla, stále budu hledat na stejných místech, kde nic není.. A na stejných místech myslím opravdu všude.. Je mi prosím hefběte s tou nápovědou.. Něco plochého? Napadají mě Zlaté stránky, ale ne všude byly..
Uživatel Zafarnice na GC.com neexistuje… to bude nejspíš někdo z O2 a potřebuje se zbavit krabky v jejich budce ![]()
Nejsou to ty liberecké budky? Když je našel Maršoun, najde je už každý ![]()
Zafarnice: Na to je jediná rada: počkat až bude pršet, zalézt do budky (v dešti není člověk, co dlouho stojí v budce a netelefonuje nápadný) a hledat a hledat. Jinak ta radost z nálezu nebude. Drobnou nápovědou budiž též VTA 1, kde budka není budka, jen ten automat na zdi. Jelikož je celá serie VTA stejně umístěna, je zřejmé, že hledat v částech samotné budky není nutné. Tak hodně zdaru a moc ty automaty nerozebírej, není to potřeba.
Neztrácej naději, já našel taky asi až napopáté.
Nic si z toho nedelej, jedna krabka kterou jsem hledal byla taky v telefoni budce, byl jsem tam i s pritelkyni a odlovit se povedlo az potreti. Byla dokonce tam, kde jsme nekolikrat sahali i pred tim…
Nic nerozebírat, v mé první budce byl takovej černej váleček, kterej jakoby "půlil" automat a já furt ne a ne ho vyndat ven…
Po dlouhém hledání se zadařilo, když jsem použil oči i ruce zároveň… A nápovědu, že nějaký "2 holky někam jdou" jsem pochopil až pak, všechno hned nedocvakne :D…
A jaká je velikost keše?.. Jestli je Other, je to jasné… podívej se na definici velikosti keší… ![]()
Tak to by byl hnus kdyby existoval(a) někdo kdo se tu přihlásí jen kvůli zničení něčeho co nikomu nepřekáží.
Ano, jsou to Liberecké poklady a opravdu je všude stejná nápověda i stejný popis.. Velikost je Traditional Cache.. Děkuji všem za rady..
..i když jsem asi tupá a nikam jsem se stejně nepohla.. Přísahám, že jsem v budce trávila i půl hodiny, než jsem to vzdala.. Nikde nic, prošmejdila jsem každičké místečko a vím, že když tam půjdu znovu, bude to opět bez výsledku.. Opravdku jsem tím zabrala plno času, o to mám větší chuť zjistit, co dělám špatně..
A z O2 opravdu nejsem.. ![]()
Ahoj,
Traditional není velikost cache, ale typ. Velikost je tzv. "Other", neboli jiná.
Chyba bude možná ta, jak už psal soví doupě, že nejspíš hledáš krabičku. A ona to krabička není, ono to prostě je DVE DE.
Pokud víš, že se připravíš o radost z prvního nálezu budky a je ti to jedno, napiš mi SZ, pošlu fotohint, z toho to už poznáš stoprocentně.
Ale velikost není Traditonal, ale b[/b].
Můžu Ti říct, že tu první jsem hledal skoro 3/4 hodiny, ty další už jsou na minutku, podle situace na místě.
Hledáš dost neobvykle tvarovanou keš a až přijdeš na to, co znamená ta nápověda, tak určitě budeš přesně vědět, kde tu keš hledat.
[quote]
Zafarnice napsal/a:
A z O2 opravdu nejsem..
[/quo
Hmmmmmmmm.
Nemáš náhodou založenou mystérku ??
Že by sem někdo mohl napsat návod, jak se luští …
Edited:
Máš, jdu hledat někoho, kdo zná výsledek …
fireman.cz napsal/a:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=e5fc8973-6a6c-4fdf-8aec-f66014d1d76d
Už jsem to taky našel, má mraky blbejch řečí, ale nemá prolinkovanej profil …