KINDER ?

:(Zdravím KINDER kačeři :frowning:
zajímá mě váš názor na kinder hračky
a také mě zajímají kačeři kteří to tam dávají jestli si také kinder berou,já bych řekl podle toho co je v pokladech tak asi NE!
Neměli by jste zapojit fantazii a nedávat do pokladů to co mnozí doma vyhazují.

Pokud jde o mne, tak proti kindrhračkám v keších nic nemám..menší embrouš je naopak vyhledává, obzvlášť pokud narazí na auto, letadlo nebo mašinu, tak mu kolikrát ani nevadí, že nemá třebas kolo :slight_smile: ..pohrajem si a pak to zas posunem do jiný keše výměnou za podobný poklad :slight_smile:
Myslim, že v keších se bohužel najde i daleko horší obsah..třeba vakcíny na očkování kuřat..to jsem fakt nevěřila vlastním očím! A co se trejdování týče - záleží na svědomí každýho kačera, nikomu nenařídíš, aby to bral poctivě :frowning: Taky se mi nelíbí, když čtu zápis typu: "IN: obrázek / OUT: auto" a tím "obrázkem" je myšleno papírové minikolečko s vystřiženým razítkem :@

Já se klidně veřejně hlásím se mezi kinder kačery - když jdu s děckama, tak do keší dáváme obvykle kinderfigurky, které mají výhodu, že jsou z jednoho kusu :slight_smile: a obvykle tradujeme za kinder autíčka nebo kinderletadýlka (kdy i někdy i nějaký díl chybí, ale malýmu to nevadí - děti holt uvažují jinak…).
Akorát nám v okolí přibývají kešky, které jsou implicitně na přání ownera kinder unfriendly :slight_smile:

Taky si myslím, že kinder hračky nejsou to nejhorší, co se dá v keších najít. A většinou tam nenacházím ani nic o mnoho lepšího než ty hračky, něco co bych musel bezpodmínečně mít; takže většinou netraduju.
Jinak se chystám založit první kešku, takže by mě docela zajímalo, co by v ní ostatní kačeři chtěli asi tak najít… Zkusím trochu projít fóra, případně na to založím nové vlákno.

Proti kinder hračkám v krabičkách nic nemám, jen je občas po nich potřeba uklidit :slight_smile: Ale jinak, pokud se jedná o hračku "v celku" nepůsobí asi nikomu problémy. Pokud by to byla hračka "na kousky", pak jsem radši když je v původním obalu nebo sáčku… Já osobně kinder věci neměním, ale občas když se mnou vyrazí děti, tak něco přinesou a i odnesou :wink:

On je také rozdíl mezi Kinderhračkou a Kinderhračkou. Mezi figurkou a mezi jakousi skládačkou, která se dříve nebo později rozpadne na jednotlivé dílky…

Tohle netraduju a (klep klep) díkybohu v keších nemám.

Kdybych měl v těch svých krabicích alespoň ty kinderka. Jenže ono tam po 1/4 roce stejně není nic… :frowning:

Tohle je zcela přesné.

Mimochodem, já dostal k svátku 10 krásných kindrvajec :slight_smile:
Bohužel většinou se skládačkou, ale když to zaaretuji lepidlem a dám do pytlíku, tak je to ideální předmět. Malé, často i hezké a pokud měníš figurka / figurka, tak i čistá výměna.

Na kinder hračky mi nešahejte :smiley: Už to tu několikrát proběhlo a vždy mě to dost mrzelo. Naopak. Pro mě je nález kinderpostavičky, kterou ještě nemám ve sbírce, velice potěšující. Jen jsme si uvědomil, že jsem už postavičku v keši neviděl ani nepamatuju.

Pokud jsou celé, v dobrém stavu a není jich plná keš (pokud není tématická pro hračky) tak mi nevadí, ale štve mě když někdo do keše dá jen jednu část hračky, nebo když jich je v keši už moc a stejně tam přidá další…

Já jsem také pro kinder, než pro něco jiného. Na smal a větší většinou chodím s malou a té je sedm let. Prohrábla velkou krabici kde má hračky z vajíček, nasypala do krabičky co nosíme sebou a mění. Nejvíc ji potěší dinosauři co vyšly v kindr řadě a pak Asterix řada, ale té moc není.
Řekl bych že je to mnohem lepší, než když najdeme pánskou ochranu nebo dámský tampon a ona se ptá: "Tatí to je hezká myška. Vezmem si jí"
A jako owner, po pravdě řečeno, Jakmile mám větší krabici, snažím se tam dát knihu, CD. Nikdo to moc nemění a kindr se točí jakmile přijdou děti.
Takže, hlasuji pro kindr :smiley:

…nebo v tom prvnim případě balónek, ne? :smiley:

Nj, děti…taky jsem byl takovej…

Jeden log z naší keše.

Krasna prochazka s Margaret za nadherneho pocasi…sice jsme trochu tapali a nemohli cache najit diky perfektnimu schovani, ale nakonec se zadarilo:)
Diky moc
in:korek
out:trochu lechtive karty:)

Přesně jak jsme předpokládali :wink:

KOREK = špunt od vína :expressionless:

Zdravim,špatně jsem se vyjádřil při založení tohoto téma ,neodsuzuji kinderhračky ale jejich ušmudlaná nekvalitní torza.Také uznávám jak zde bylo napsáno že jsou kinderhračky a kinderhračky,ale bohužel z 90% je to spíš brak:|

… nebo vak na přepravu vody. Alespoň tak je to doporučováno do KPZ :smiley:

S tím už se dá souhlasit. Já se vždy snažím, aby malá měnila komplet postavičky, ale líbí se mi tady ten nápad, rozkládací zaaretovat lepidlem. Asi jí vezmu i některé co jsem ji zakázal měnit a zalepím. Je to dobré řešení.

Ja sam nemenim nic a proto je mi z tohoto duvodu jedno jestli v kesi neco je (pokud to nejsou odpadky - cvakle jizdenky, roztekle bonbony apod) nebo ne. Ale kdyz jdu s detmi (2 a 3.5 roku) tak temer vzdy probehne nejaka vymena Kinder hracek. Ostatni drobnosti nejsou vetsinou pro deti zajimave. Takze jsem pro kinder hracky, hlavne z toho duvodu, ze je to pro deti tohoto veku zatim nejvetsi lakadlo proc jit (presneji nechat se donest nebo dovezt :wink: ) ke kesi a pro me moznost je k ni nenasilne dotahnout :slight_smile:

Tak já kinder hračky dávam(v původním obalu), ale většinou když z keše sám nic neberu. Dostal sem jich totiž kdysi pytel a snad udělají někomu radost :slight_smile:

No obecně mi nevadí, ale já je nedávám ani neberu. Jen jednou sem neodolal když tam byla postavička sametové opičky, která mi chyběla do sbírky - tak tu jsem vyměnil :D, ale když tam jsou ty blbosti, co někdy v kindervejci jsou tak toho si ani nevšimnu. :slight_smile:

Sice trochu OT, ale zeptám se - co se dá s tímto dělat ?

To je smutné, že jsou mezi námi takoví chamtivci :frowning: