Klasická pařezovka - upozornění

Nedalo mi to, abych ne nepodělila o tuto informaci … Během naší víkendové kontrole našich Brdských keší spolu s kamarády, kteří nekešují, z kamaráda vypadla poměrně zajímavá věc: Prý takový pěkný vykotlaný pařez by mohl sloužit k úplně jiným účelům a vlastně ho ani nenapadlo, že do něj někdo strkal ruce. Je prý hodně pohodlný na (geo)kaking. Člověk usedne, vykoná potřebu, zahrne nadílku listím nebo mechem a odchází s pocitem, že po něm v lese nezůstáva nebezpečná stopa… Ovšem za ním přichází nadějný hledač. Uvidí pařez, uvnitř podivně naskládaný mech…

No, to jen ať víte, kam se vám může podařit strčit ruka :slight_smile:

aaaa preto ma Groula tak rad tu pisnicku s refrenom o kakani :)))

No potom je jen otázkou, zdali to logovat jako DNF, či FTF :)))

Ivet, Ivet… teraz si to pokakala. Taka krasna prvoaprilova “keska” z toho mohla byt!!! A ty to hned vytrubis do fora…

FTFkari by ta nahanali s hnedymi prstikmi, kto prvy zaloguje. (Fuj ale som hnusny!)

Dík, už jsem se tak pěkně dlouho nezasmál. Hihi hihihihi … Právě dnes jsem přemýšlel, že jsem už dlouho nebyl v Brdech a asi o tom ještě chvíli budu přemýšlět a asi budu nadějné pařezy napřed očuchávat.

Kamarád je Kladeňák/Unhošťák… a prý takhle pařez jednou použil, jen si nepamatuju kde (místo od “J”)… a řek, že příště se do toho pařezu nejdřív podívá, jestli tam není nějaká krabička :slight_smile: