Klíšký potok a jiné podzemní keše

Hledám společnost pro odlov podzemních kešek kdykoli ve dnech 24.10.-29.10. v Ustí nad Labem lano,světlo,výstroj do mokra mám popřípadě zapůjčím (kromě bot) goretex,vojenskou výstroj pro osoby okolo 180 cm výšky.:wink:

S touto nótou mi napadá myšlenka, zda byste nedokázali, ústečtí kačeři, dohodnout a uspořádat prohlídku ústeckého protiatomového krytu. Měl bych zájem o podívání, ale jaksi z Brna by se mi těžko řešilo cokoliv s městem.

Kterího krytu co vím tak v ústí je krytů CO minimalně 8 z toho jsou některé využívany komerčně nebo školamy jako tělocvičny

Mám na mysli příkladně tu jeskyni v Mariánce - vstup z kolejí.

V tomto krytu byla při sanaci a zajišťování skal nad kolejemi provedena udržba v minulých letech.Kryt je stále veden jako protichemický kryt a nouzová nemocnice pro"papaláše".Tedy plně funkčí. Jeho vybavení i v současné době je podle dostupných informací stále stejné jako při jeho založení.Rozlohu bohůžel neznám.Pokusím se zjistit jestli je možné tento kryt navštívit.

Díky i za tyto info.. Já si právě myslím, že domáhat se vstupu někde na magistrátě jako jednotlivec je marnost. Ale pokud bysme řekli, že chceme toho a toho v tolik a tolik jako skupina 30 lidí na krátkou problídku, klidně s tím, že se pověřenému pracovníku složíme finančně na jeho pracovní dobu tím strávenou, tak si myslím, že snad není důvod nám to odepřít.
Jinak kdysi hodně hodně dávno jsem se na to někoho ptal a prý je tam prostor pro cca 5000 lidí na nouzové přečkání nejhoršího. Jestli si to blbě pamatuju, tak pardon. :slight_smile:
Když už jsme na to téma začli, poprosím tě, jestli bys nezkusil nějaký první kontakt asi s magistrátem. Já z UnL pocházím, ale už 10let žiju v Brně a je to pro mi náročné něco takového vyřizovat. Pokud by se ten vstup ale podařil vyjednat, udělal bych si rozhodně čas se dostavit, případně bych pomohl s něčím, s čím se nechá pomoct od počítače předem.
Každopádně su rád, že jsme na toto téma začli a těším se, jak se to vyvine.:wink: