Knoflik tento vikend

Nechtel by se k nam se Standikem nekdo pridat tento vikend na odlov Knoflikovych kesi (eventuelne i neceho navic)?
GC29NV3 01 - ROHOVINOVY KNOFLIK (Traditional Cache) in Liberecký kraj, Czechia created by bohouscl6 + vsechny ostatni :slight_smile:

A kdy presne vyrazite? Jaky je plan cesty, doprava apod. ? :wink:

Tak zmena, bylo to opravdu na posledni chvili. Aby to stalo za to, zkusili jsme zmenit termin na 14.08.2010. Snad vyjde pocasi a bude to fajn akce :-).:wink:

14.08.2010 bych se přidal ke Konvalinkám a Standovi…

Já pojedu taky, už to plánuji víc než 2 měsíce.

4Akcilhej: jak by jsi tam jel? Vlak/Bus/Auto ? Protože jsem z Dolní Poustevny, tak by jsme mohli jet možná spolu.

PS: A vzal bych ssebou svou přítelkyni, které jsem včera udělal taky účet na GC.COM

jestli pojedete pres prahu tak dejte vedet .. aspon jeden obrazek bych letos dal B)

Ja se rovnez hlasim :slight_smile:

Pokud plati termin 14.8. tak se hlasim. Auto pripadne mam. Uz to zacina vypadat na vetsi vypravu, tak prosim dejte vedet. diky Lada aneb LALA.eu

Byla jsem včera dotázána, zda akce "Knoflík" na 14.08.2010 platí a pokud ano, zda to zde mohu potvrdit.
Pokud nebudou vysloveně padat trakaře :-), což se doufám nestane, tak není důvod, proč by se neměla konat.
Jen přemýšlím, jak je ideální se domluvit.
Čekám na vaše návrhy a těším se.

ze bych se taky pridal ? :slight_smile: zatim to nepotvrzuji na 100%, ale budu sledovat jak se to vyvine a v kolika by jsme vyrazili :slight_smile:

Ahoj Janči, vypadá to, že v tomto víkedu nic neplánuji a tak bych se také ráda přidala na knoflíčky. Vůbec jsem o ní nevěděla. Jela bych autem takže mohu vzít další lidičky z Prahy. NadaK2 B)

Ja uz jsem se hlásil, ale opakování matkou moudrosti :slight_smile: Za nas se hlasim zatim ja, jestli ukecam Luku nevím. Každopádně pokud nebude vyloženě hnusne, tak bych se přidal.

Taky bych se pridala:)

Za kešery z Prahy navrhuji následující (snad to někomu nevadí)…

CO: Knoflík
TERMÍN: neděle 8.8. 2010 (odjezd z Prahy dle dohody brzy ráno)
SESTAVA: 1-3 auta

Prosím o závazné potvrzení účasti (do pátku 6.8. 16:00) na [email protected] a sdělení:

• jméno, příjmení, nick
  • telefon
  • auto ano / ne
  • cokoliv dalšího

V průběhu pátečního večera Vás všechny obvolám a v neděli můžeme vyrazit.

Láďa aneb LALA.eu

aha, zmena, nedele 8.8. ? kuurna…

Nikoliv, to je konkurenční výprava :slight_smile:

aha, mensi zrada :slight_smile: tzn. ja pocitam se 14.8. s vypravou 3-4 lidi :slight_smile:
kdy, kde, jak se sejdeme na miste ? predpokladam parking P1 nebo primo drze na parkovisti u Malevilu ? :slight_smile:

Dovolil jsem si navrhnout "konkurenční" výpravu, protože mi z průběhu diskuse nebylo jasné, jestli se nakonec něco odehraje. My jedeme 8.8. tak jako tak, pokud se někdo bude chtít přidat, tak je vítán.