Nechce se někdo přidat na tuhle krabku dnes večer? Sraz po deváté na Roztylech. Už nebudu na netu, když tak sms.
Tedy ja jenom doufam, ze jste tam v te hrozne bource a prutrzi dneska nesli… Skoda, ze jsi nesla s nami, byla to legrace.
je tu ještě někdo, kdo tuhle kešuli chce odlovit? náš GEO team by se přidal
Už na nás delší dobu staší… kočičí oči… A v budoáru stinné šero..
žhne fosforových bodů čtvero.![]()
Chci, chci, chci. Navrhněte nějaký termín, ale zítra už mám domluvenu 1234 56578.
no v týdnu můžu jen já (nebo jsem spíš jediná natolik prdlá z našeho teamu) a jinak klasika po-ne všichni ![]()
Dneska asi už ne, takže bych to viděl na středu nebo čtvrtek. Ale tma bývá až po 21 hodině, takže by to chtělo předtím ještě nějaké nenáročné denní v okolí.
Přidal by se ještě někdo?
Dneska už ne, to už máme trochu jiné keškovací plány. Ale ten čt vypadá slibně ![]()
Mohl bych se ve čtvrtek také přidat?
ja mozna ve ct, dam jeste vedet
tak minule se na ocich zacinalo v 9:30, ale reflexky sviti i v 9:-)
A pozor pry na vosy strasidla a klistata.
možná dotáhnu i keškovacího kolegu, to bude GEO rojniceB)
Takže navrhuji se sejít ve 21:00 na startovních souřadnicích GCH2XZ. Komu by se chtělo, můžeme už v 19 h. a udělat GCYAPD a GC114Q1, případně některou z dalších okolo.
Navrhoval bych udělat ve čtvrtek kolečko
GCYAPD
GC114Q1
GC1RK9T - pozor, terén 4,5
GCVB8F
a skončil na úvodních souřadnicích GCH2XZ
Celé až do Kočičích očí bych to viděl tak na 3 hodinky, takže začátek v 18 hodin (???)
Na GC1RK9T nemám lano, přidá se někdo s ním? Budu ho celou cestu nést ![]()
[cache]GCYAPD[/cache]
[cache]GC114Q1[/cache]
[cache]GC1RK9T[/cache]
[cache]GCVB8F[/cache]
[cache]GCH2XZ[/cache]
co takhle?
Jelikož byla příšerná bouřka, tak jsem ji neodlovila. Zkusím tedy s vámi ![]()
ty multiny beru, Chodovecký vodopád už máme. stačí lano a místní geokláda, terén 4,5 bych nehrotila, dali jsme to i bez lana, jen s kládou;)
edit: možná někde ještě najdu přervané autolano, napíšu zítra, jestli ho 100pro mám;)
No vždyť to říkám, ne?
Akorát že podle předpovědi má ve čtvrtek od 20 hodiny začít pršet. Ale rosničkáři stejně prd vědí, takže bych zatím dělal jako by nic.
Těším se na další společný odlov
Tipuji že lejt bude, protože od téhle krabky, přesněji z Roztyl mě prudký déšt zahnal již 4x od letošního března. Prostě kdykoli si zamanu a dorazím tam tak se něco přižene. Předpovědi jsou, moc je nesleduji, ale že začne pršet naležato vždy když zaparkuji je na pováženou. ![]()
Jinak já se přidám mimo očí na první a třetí, ty ostatní dvě mám.
Mela jsi jit s nami - nam neprselo ![]()
pršelo by byla-li bych tam… ![]()
Tak zatím eviduji zájemce:
mtauf
DATaTEAM
kralik a micka
euforia
Zegga
Sraz ve čtvrtek v 18h na úvodních souřadnicích [cache]GCYAPD[/cache], kdo nechce/nestíhá, tak v 21h na úvodních souřadnicích [cache]GCH2XZ[/cache]. Pokud byste se chtěli přidat někde cestou, zkuste mě kontaktovat mailem nebo přes Skype, pošlu mobil.