Mám lamácký dotaz, prosím nekamenovat. Stáhla jsem si PQ a přes Mapsource nebo EasyGPS bych je chtěla nahrát do GPS tak, aby se mi u keše zobrazoval hned její název. Zatím se mi stále zobrazí jen kód keše a název až po rozkliknutí konkrétní kešky. Máte nějaký tip, jak v těchto programech přehodit název/komentář keše? Díky:)
Obavam se ze tak jednoduche to nebude a budes muset to GPX upravit, napriklad v Geogetu pomoci exportniho makra. Kdyztak se ozvi, pokud budu vedet, poradim.
Myslím, že to půjde někde v nastavení těch programů/případně GPSce. Kamarádce se název keše zobrazí hned - stahuje přes EasyGPS, ale mě tehnle program asi nemá rád ![]()
A co ma kamaradka za gpsku? Treba v Oregonovi se to prepnout da, v me 60csx jsem na to zatim neprisel ![]()
Stahnu si PQ a pak ho upravim ve skrysotlaci, kde se da nastavit nejen nazev, ale i co ma byt v poznamce - velikost, hint…
OK, díky. Už se mi zobrazuje název keš. jen nemůžu přijít na to, jak vložím do poznámky hint , velikost atd. zatím se mi vše zobrazuje v názvu keše…
Skrýšotlač umí načíst staženou PQ?
Já osobně bych šel cestou načíst PQ do GG a tam využít některý z exportních filtrů…
Umí, jinak bych to nedělal B)