http://www.bloudeniskofolou.cz/mapa/#/mapa
sám nikde nic blízko nemám,vyzkoušejte to..pls…![]()
http://www.bloudeniskofolou.cz/mapa/#/mapa
sám nikde nic blízko nemám,vyzkoušejte to..pls…![]()
Když pominu, že mi ten jejich patok pranic nechutná, a budu se soustředit jen na tenhle "geokešink": mam podezření, že už se bojíme uplně všech aktivit, jestli v nich náhodou nehraje roli šipka. Možná autor nápadu GC dělá, ale tím to dle mého končí.
Heh, no vzhledem k tomu, že to není ani tak o hledání, jako spíš o zakládání pochybných míst s popisky jako "Protože tady jsme spolu začali chodit", "Protože sem jsem chodila 9 let do školy a na ty super lidičky nikdy nezapomenu" nebo "Můj baráček" (blink), tak to snad ani netřeba zkoušet
… kdo a proč by proboha na taková místa chodil?? :o
Uz se to probiralo zde.
Ke cti Kofoly je treba rict, ze na tom webu neni pouzit zadny termin se slovnim zakladem -caching.
No a degradace mist koukam stejna jako na GC, kdyz jsem na tu jejich mapu koukal prvne, tak prevladaly skaly a zriceniny, ted mesta a ulice.
Kdyz na to koukam…zlatej Yeti…Ale jinak Kofolu miluju, tak neni co resit ![]()
Vidíš, a já myslel, že nejraději zkoušíš Poděbradku, jak je dobrá ![]()
At hledam, jak hledam - nick Podebradka nemuzu najit. :@ Jak je dobra?
Edit: vedeli jste, ze kofola je zo Slovenska? http://www.geocaching.com/profile/?guid=f3a13558-d40f-4ebd-9309-247339201120
Pravda je daleko vzdálenější, kofola je z Řecka.
Takhle. Aspoň to vlákno nezapadne ![]()
A byla jeste drive jeste dal.. Proslavila se az ve vzdalene Antarktide! ![]()
Proboha co je to za ptákovinu, koho zajímá kede se kdo s kym potkal a pod. Nechápu co tím kofola sleduje.
Kofola má keše i waymarking. Keš poznáte podle názvu: začíná "Poklad…" a zároveň má hint: "Klíč je ukryt…". Na mapě se hledá těžko. Bývá ale na etiketách lahví.
Tak já už si to nechťa vyzkoušel. Na slovenské GC143X5 jsem místo GC keše zalogoval tu Kofolovou a nebyl jsem sám. Je to tam od sebe asi 10m. Zatímco u GC keše svačili důchodci (místo jsem tušil), motal jsem se okolo jakože s foťákem a zakopnul o tento kofolácký počinek. Normální krabička do mražáku, vevnitř nějaké cetky, tužka a logbook. Zapsal jsem se a uháněl dál. Jak čtu aktuální logy, tak tam lidi omylem logují doteď. A nejvíc mně štve, že jsem k ní lezl hafo výškových metrů do údolí a cestou minul již uloženou keš, která byla publikována následující den.
Kofolu jsem od té doby nepil, protože když si na to vzpomenu…
hm toto se mi nelíbí
Brát geocaching jako marketingovej tach
teď ka se to rozmohlo škodovka má najdi si Yetyho kde teda nehledáš krabičku ale kod či co
Zrovna tědka na to koukám na etiketě
myslím, že otom gc nenííí…
Máš pravdu, je to totiž jiná hra.
Nikde tam nevidím souřadnice nebo nějakou zmínku že je tam reálně krabička.
Krabička je pouze na místě, kde je na etiketě litrové láhve uveden název "Poklad…" A na té lahvi jsou také souřadnice. Jinak se k nim zatím nejspíš nedostaneš. Nebo si o ně někomu napiš ;).
Jiná hra to je ale napodobuje gc.
hauskaa napsal/a:
Když pominu, že mi ten jejich patok pranic nechutná, (…)
Ten "patok"
mám docela rád a to nejen proto že neobsahuje kyselinu fosforečnou jako třeba echt Cola.
Mňo, ale přijde mi že se se zábavami kopírující geocaching nějak roztrhl pytel.
Hmm to máš pravdu,až teďka přišli na to jakej je geocaching bezvadná hra