koho sem to potkal :D

tak se priznejte :slight_smile:
koho sem to videl? kdyz se mi ozve majitel, doplni znacku a misto kde stal v patek tak kolem jedne odpoledne ma u me CWGcko :wink:

hehe… ma ramecek na znacku od "nasi" firmy… :slight_smile:
docela by me zajimalo kdo to je!.. :slight_smile:

No, taky to muze byt nejaky milovnik akva-tera a jesterka na aute je podobizna domaciho mazlicka …

Já vím že je to nějaký Ostravák :smiley:

chááá a Já už asi nejspiš vim kdo to jéééé :slight_smile:

ale Gorolku, bys měl vědět, že Ostrava nemá OS :wink:

JO? a Co to je? OSoBlaha? :smiley:
Je to ostrava no ni?
Ale klidně mě pouč :wink:

Ostrava má OS, OT, OV

No kurňa Brňák a ví to :smiley:
Krnovák a neví :smiley:

test

Tak tak, toto vypadá na státní poznávací značku a ne na registrační značku.

Je to SPZ ze Středočeského kraje, začíná nulou a ne písmenem O.

Jn, máš pravdu.
Našel jsem to.Ale vždycky jsem si myslel že jim dříve došli OT,OV a pak začli používat OS.

Více zde http://www.feudal.cz/spz/html/2002-dosud.htm

Tak jsem zase o něco chytřejší :wink:

To je O a ne zadna nula prosimte. Proto to neni RZ, ale stara SPZ.

Samozřejmě je to Ostrava… Nula se na začátek RZ nikdy nedávala, alespoň ne na normální motorová vozidla s černobílou RZ, ty začínají jedničkou.

A já si myslel, že nově RZ = po staru SPZ, tedy že jde především o změnu názvosloví.. a že tvar ani provedení tabulky na to snad nemá vliv. :wink:

Taky jsem jednoho takového potkal. V sobotu večer mezi 21 a 22 v Praze na silnici z Hloubětína do Letňan. Byl to stříbrný Ford Fusion s černou ještěrkou. Tak jsem ho předjel a ukázal mu zase svoji ještěrku :slight_smile: na stejnem aute, akorat ja mam modry FF. Jestli to byl někdo odsud tak zdravim ;).

SEm z toho jelen…:o kdo má teda pravdu.
:slight_smile:

Taky mě to zajímalo, tak jsem trošku googlila a hned třetí odkaz mi vyhodil ostravu :slight_smile:
http://spz-rz.webnode.cz/news/ostrava/

Pardon, neznalý současné terminologie jsem uvedl pár lidí v omyl. Současné RZ obsahují 5-7 znaků (číslic a písmen bez diakritiky s výjimkou G, O, Q, V), tudíž se nejedná o RZ ze Středočeského kraje.

Jedná se tedy o starší SPZ Ostravy. Omlouvám se.