Kolik je u vas cm sněhu? =D

Ahoj,u nás v Dolní Lukavici,asi 20km od plzně je 6cm sněhu…Kolik sněhu je ve vaší vesnici/městě:)

málo 20?..to už ne

Už to ani nepočítám- furt kydá, zachvíli nato vlítnu, ale… Večer to vodhážu namažu záda, ráno se vzbudim a zas kurva padá.

Svratouch - Žďárské vrchy … 31 čísel nového a momentálně propadává další … :slight_smile:

Presne 16cm - Praha 8

Zašovice, Třebíčsko - 24cm :frowning:

Na Kladne stezi 20. Revnicich tak 10. Videl jsem tam prazaka nasazovat snehovy retezy. To je ftip dneska :smiley:

Blbe se v tom jezdi ale je to nadhera. Tak doufam ze to chvili vydrzi :slight_smile:

Vy mě štvete, tady na severu není skoro nic, ani se nedá pořádně lyžovat. Pošlete sem taky něco :slight_smile:

závidím všem čerstvě napadený sníh. Tady na jihu moravy včera taky slušně padal,ale od večera jen prší a pro vrstvy ledu se neda ani vylézt z domu,takže na nějakou vycházku to teda není.

No, u nás v Jaroměři je různě. někde centimetr, jinde v závěji 50 cm, ale bohužel to jsou jen závěje… Takže na lyže to moc není :frowning: Většinou je tak 15 cm. Škoda, že nenapadlo těch slibovaných 50 čísel :wink:
Nejhorší je, že jsem odházel chodník místo technických služeb a pro dobrotu na žebrotu - už na něm je ledová krusta :frowning:
Takže kéž by připadl raději nějaký sníh :slight_smile:

Ted u nás v Jaroměři pěkně prší a do rána toho asi moc nezbyde :frowning:

V místech, kde jsme na zahradě sníh neodklízeli, máme přesně 25 čísel. Takže za Pardubice hlásím kolem 20, ať teda nežeru :D:D

Ostrava!!! hlasi: celkem cca 20 cm na povrchu s ledovou šlupkou 2 cm .
Edit : neděle 9:00 CET - nového sněhu cca 5 cm a padá další.
Ovšem lovit se dá .

Moc

Na běžky už dost;) cca 15 cm

Trochu to poopravím. Řevnice 18 cm a hřebenovka na Brdech cca 22cm. Měřeno dnes v 16:00. Jinak teď večer začalo opět padat, ale je to již s vodou, takže to bude ráno sranda :wink:

Praha, Riegrovy sady - právě teď -2st, 20cm sněhu a něco poletuje… Ideální podmínky pro zimní sporty. Naši ulici na Vinohradech protahovali až dneska v 16h prvně :smiley:

Hlásím se z Vysočiny.. V okolí HB cca 25 - 35 cm sněhu!!
(ale jen místy):stuck_out_tongue:

nedaleko caslavi(damirov) je okolo 40cm, takze docela slusny numero…ado toho trochu prsi, takze zejtr ana silnici bude sranda
to adrian: to mi snad radsi ani nerikej, doufam ze to zmizim, jinak v pondeli nedolezu do skoly o vlaku - misto toho dojedu az k bille po zadku:D

To petulinka1: Takhle, ráno to bylo na 30 cm u nás.. V lese a v okolí jsem to nezjišťoval, od té doby, co jsem dohrnul sníh a šíleně mě bolely záda.. :@
Nic méně, bych si dovolil tvrdit, že pokud by někdo šel lovit na Vysočinu do přírody, ať si raději vezme HOOOODNĚ vysoké boty nebo sněžnice.. V přírodě bych to tipoval cca 50 cm :@:stuck_out_tongue: