kolize a řeka

Ahoj, měl bych dotaz. Mám nápad na tradičku, ale asi 100m odtud je jedna finálka. Je to ale přes řeku, přes kterou se v těch místech nedá dostat. Asi to nechám spát, ale zajímalo by mě, zda takové kešky jsou a jestli by mělo cenu se pokusit ji založit.

Napiš reviewerovi a zeptej se, jeśtli to schválí s výjimkou. Řeka je myslím dost velká překážka na to, aby si nemusely dvě kešky vadit. Ale pamatuj, že i když se takové případy najdou, precedent není zárukou schválení. Vždy záleží na tom, jak to bude vidět reviewer.

Počkám až se Bohemian vrátí z dovolené.

Tuším, že se dá udělat výjimka právě v takovýchto případech, kdy cache jsou sice blíže než 161m ale mezi nimi leží výrazná terénní překážka.

Zrovna tohle je jeden z duvodu proc kolizi povolit a proc pravidla umoznuji schvalit kese i bliz. Zejmena pokud pro prekonani reky je potreba nejaka delsi vzdalenost (tzn. nejsou to kese na dvou stranach jednoho mostu). Ze zkusennosti vim, ze i ve mestech reviewri koukaji nejen na absolutni vzdalenost, ale i na vzdalenost, kterou je treba prekonat v ulicni siti tzn. muze se stat, ze jsou kese od sebe 120metru, ale nejkratsi vzdalensot, kterou musite ujit je 300m - pak je na kes nahlizeno trosku benevolentneji.

Kazdopadne pokud tam je reka a most je napr. 5 km daleko nemel by to byt problem - ale konzultace s reviewerem je vice nez vhodna.

Také bude dobře, když Tvoje nová uvažovaná keška bude mít jiné téma.

Téma by bylo. Most, který tam stál a dnes po něm jsou jen nepatrné stopy. S tématem mysterky opodál nesouvisí vůbec.

Já mám ve městě takto v kolizi (jednu dokonce v dvojnásobné) 2 kešky, reviewerem schválené. Mají naprosto odlišná témata, vzdušnou čarou o pár metrů, ale v kolizi jsou. Ani jsem nežádal o vyjímky a schváleno to bylo. Pouze počítej s tím, že se ozvou rejpalové ;), kteří rejpaj do všeho, budou kritizovat nejen tebe, ale i reviewera, byť by to bylo o půl metru.

Nic čím bych se chlubil… Potom člověk hledá podle fotky a hintu jednu keš BFkem a najde úplně jinou keš… pak v těch multinách mám mít pořádek… Neříkám že 160m musí být dogma, ale kvůli něčemu to v zeměmluvu vymysleli :wink:

Řeka je asi vůbec nejezpečnější záminka k povolení výjimky. Podle mých zkušeností s tím nebude problém.
Revieweři jsou rozumní, a když je dobrý důvod, tak výjimku schválí i v jiných případech.

Tak to opatrně! Keš [cache]GC226K0[/cache] už tam totiž dááávno je :D:D:D