Kolo

Hledám někoho kdo by se mnou zase občas vypravil na toulky po okolí na kole.Kolo mám MTB a terénu se nebojím rychle nejezdím není kam spěchat a pak se ani nedá užít okolní krajina.

Ahoj, mám stejný problém :slight_smile: A koukám že to máme dokonce přes pole :slight_smile: Takže neni problém se domluvit :wink:

Cyklotoulky mám dokonce v popisu práce :smiley: (přes KČT) a rád se přidám. Kolo mám trekové - hybrid mezi silničním a MTB.

bomba ozvu se ale příští týden bych rád jel

neni tady někdo z okolí přeštic na "cyklo toulky" ???

ja bych taky jel, ale jsem z Brna :frowning:

kdo má zájem, tak může dorazit na [cache]GC257K7[/cache] - trochu se projede a možná najde i parťáky na další cesty…

tyjo vypadá to parádně :)) akorát se bojim že tu dobu už něco máme :((

tak za pár hodin jedu trošičku potrénovat Praha Spytice cca112km už se těším :slight_smile:

Ahoj, já chci takýýý na kolo. Včera jsem byla na první jarní vyjížďce kolem Loun, tak si kluci na mě občas vzpomeňte prosím, samotnou mě to tak nebaví. Díky

Dnes jeden kolovýlet Letňany jakoby na Kralupy a zpět okolo Vltavy Draháni nahoru cca 90kmodjezd 1700h přibližně.
Moje tel 777 66čtiři třistapět.

Dnes se mi to bohužel nehodí. Mám v plánu sobotu - Praha (Nové Butovice) - Neumětely. Potřebuju zmapovat trasu cykloakce do propozic. Tam přes Mořinu, Karlštej, Beroun a Zdice cca 60 km. Zpátky přímo k Praze do Radotína (asi 30 km) po cyklotrase č. 3, část cesty vede souběžně s vlakem (pro unavené) - celkem asi 90 km. Cestou hafo kešek.

Krispel Na sobotu ještě nic nemám tak že bych se mohl teoreticky přidat kde kdy a jak?

Jinak Já včera 71km tři krabky a jeden defekt

Taky bych nějakou společnost na kolo v bližším okolí Pardubic nebo přímo z nich, samotnýmu mě jezdit nevadí ale není to ono a kámoše kačera nemám. Jen někdy se mi podaří vytáhnout kámošku na kolo. Takže jestli tu někdo takovej je tak mi napište jestli by byl zájem.

Takže pro zájemce na zítra. Sraz bych viděl na Palmovce u vstupu do metra od Hrabalovi zdi. Čas 8.00 - 8.15. Přesun metram na Nové Butovice a dál po trase, kterou jsem popsal. Není problém poslat GPX z GG se seznamem keší kolem plánované trasy. Bližší info buď e-mail nebo ICQ (v profilu) případně tel. 602 380 dvě osm jedna, 736 754 jedna nula pět.

Tuhle cykloakci jsem asi prošvihl ale joko místního z Nových Butovic bych stál o GPX soubor. Že bych si udělal individuálně nebo s případným dalším zájemcem.

Kdo by měl zájem, tak akce popisovaná v mém příspěvku z 29. 4. se oficielně uskuteční tuhle sobotu 22. 5. Start je od metra Nové Butovice - v parčíku u výstupu k poliklinice od 7.00 do 9.00 (oficiální čas startu akce KČT). Já tam po tuto dobu musím být a po ukončení startu vyrážím také na uvedenou trasu. Pokud se chce někdo přidat a pro případné podrobnosti - kontakt viz výše.

Brno by taky rádo na kolo :wink:

V Brně neni metro… :smiley: Museli bysme se sejit u zastavky šaliny :smiley:

Víš, že mi to ani nevadí..? :wink:

Jinak uvítám společnost i na nekeškovací výlety..samozřejmě poklad je příjemný bonus..ale nejsem maniak :stuck_out_tongue: i když, dneska jsem tak byla označena :smiley:
Kolo/koloběžka/brusle/pěškobus etc..
:slight_smile: