kombajn Brno-Viden 16.-17.11

Odjezd z Brna v utery cca 14-15 prijezd nekdy ve stredu behem dne nebo az nas to prestane bavit. V planu jsou prevazne tradicky vcetne toho rakouskeho powertrailu. Hledame 1-2 lidi. Mel by nekdo zajem?

zájem bych měl,ale už to trochu nestíhám:)

Hele, jako lepit nálepku na bok smotanýho logbooku je dost prasárna. Nemluvě o lepení na dopravní značku u ztracené keše, to byl určitě nějakej omyl a neudělali ste to naschvál, žejo? :slight_smile:

Ale nálepka pěkná.

Nalepka pekna, ale prestala se mi libit kdyz sem ji musela tahat z kazdy kese abych mohla vubec vytahnout logbook, to bylo od vas dost hnusny panove (a zrejme damy).

Ano, i to je forma "powercachingu". To, ze nekdo neuvede datum nebo cas je naprosto v pohode proti tomu, ze nekteri jedou stylem "po me potopa".

Nálepka na značce … co mi to jenom… jo mám to,"jména hloupých na všech sloupech" nebo tak nějak to bylo :slight_smile:

Škoda, že jsem si to přečetl až teď. Jinak bych jel:(

Loschuanos: jako odborny dohled a kdyz bys videl, co tam vyvadi, tak bys jim dal rovnou lepanec, co. :smiley:

Jak na bok logbooku? Vytahnu logbook, najdu volne misto a lipnu tam nalepku. Sice nedrzela zrovna moc dobre a obcas o kousek presahovala, ale kam jinam ji lepit nez do logbooku?

Mám lepší řešení. Nelepit nálepky vůbec. Zabírají moc místa jak na plochu, tak na tloušťku. Ono nikoho neubyde udělat pár tahů propiskou.
Představ si, jak by to dopadlo kdyby každej kačer lepil nálepku !!!

Bezne pouzivam razitko a propisku, ted nas jelo vice, tak jsme zkusili nalepky. Evidentne to neni dobrej napad. Znam spoustu lidi, kteri pouzivaji nalepky nebo razitka. Prijde mi to prehlednejsi nez nejaky klikyhak tuzkou.

No lepit nálepky nebo vkládat papírky z již předtištěným logem by jim neprošlo jet tam se mnou, to je pravda :smiley: Ale jinak bych na tuto sérii vyrazil si jí čestně odlovit. Takže kdyby někdo jel a měl jedno či dvě volné místa v autě, nechť dá vědět :wink:

Hele pokud chceš, asi se to dá naplánovat. Mě to taky láká a sice jsem tam původně cestu letos neplánoval, ale na druhou stranu vánoční svařák ve Vídni je taky princip. Ideální je podle mě jet ve 4, jak z pohledu dostatku místa v autě tak z pohledu nákladů na PHM. Takže už sme dva :slight_smile:

Tak již jsme tři. Brácha by jel také;)
Jinak pár svařáků a pečené kaštany na vánočních Vídeňkých trzích by bylo prima zpestření :wink:

Založím tomu vlastní vlákno třeba se někdo čvrtý najde :slight_smile:

Otevres filmovku, tam je smotany logbook a na nem flaknuta vase nalepka. proste pres vlozeny logbook. Jakoby se nikdo neobtezoval tu rulicku vytahnout a nalepil to na ni. Ano lepili jste samolepky do logbooku, ale pak prisla cast serie (od cca 70 k 1) kde ty vase samolepky byly takhle, pres logbook nebo na vicku filmovky. Rozhodne ne v logbooku.

My měli výrazně malý, takže zabírali asi velikost jednoho razítka (vs. tři), a kdybych to psal, tak to píšu větší. :slight_smile: O tloušťce souhlas, ta je nepříjemná.

Ad lepení - viz cherubin. Na boku srolovanýho logbooku v krabce, nebo pro jistotu rovnou na víčku. A neříkejte, že to tam lepil někdo jinej. ;]