Ahojte, jedeme s kamarádama v pondělí 11.1. do Vídně něco vykešovat, nechcete se někdo přidat? Máme ještě volná místa v autě…
opravdu v pondělí? kdyby to byla neděle…
A odkud vyjíždíte?
Budu tam taky
Tak běda jak mi vyberete všechny GC
![]()
Jet o víkendu, přidali bychom se zřejmě také. Ale záleží odkud jedete …
Hm, bejt to o vikendu, tak bych se taky pridal. Misto v aute nepotrebuju, ja ve Vidni ziju. ![]()
Bohužel máme víkendy dost plné, proto jsme se rozhodli jet v pondělí. Je ale pravděpodobné, že tam uděláme ještě jednu výpravu v únoru (jistě to nestihneme vysbírat všechno) - tu se budu snažit směrovat na víkend.
Odjíždíme z Brna.
A v kolik se odjizdi? Musel bych pred tim jeste dorazit do Brna…
Ted mam zkouskove, v unoru bych se temer jiste rad pridal.
Aniz bych chtel nekomu kazit radost, poslusne hlasim, ze momentalne lezi v centru Vidne tak 5 cm snehu, na kraji to asi bude horsi, a predpoved pocasi nam slibuje do nedele dalsich 40 (slovy: ctyricet!) centimetru navic.
Pojedeme z Brna v 7 ráno.
I přes veškerou škodolibost vám musím oznámit, že naše goevýprava byla úspěšná, našli jsme si cestou 22 keší, z toho 20 ve Vídni. Sníh do pondělí nenapadl a v podtatě nám při hledání nevadil (jen jednou v parku jsme museli hrabat). Každopádně nám toho ve Vídni ještě hooodně zbylo, tak určitě v brzké době naplánujeme další výpravu.
I pres veskerou skodolibost - mohl to bejt peknej vejlet, ale proc 20 kesim rikate kombajn? B)
Přesně tak. Mělo by to být spíš MAXIKOMBAJN ;)![]()
Všichni přece víme, že v ČR je kombajn jen jeden. :D:D
Mno, vzhledem k tomu, ze me citujes a mluvis o skodolibosti, tak Te muzu ujistit, ze to opravdu byla predpoved a kdyz jsem to sem psal, nemyslel jsem to skodolibe, nevedel bych proc bych mel.
Ze oproti predpovedi nic nenapadlo, me taky potesilo, ale jednak tady v threadu bylo po mym postingu mrtvo, jako by pocasi nikoho nezajimalo, druhak predpokladam, ze sam umis cist zpravy, takze jsem uz nepovazoval za nutny podavat dalsi zpravodajstvi. A ze se tu za stavajicich podminek hledat da, to vim taky, sam jsem byl venku jak v sobotu, tak v nedeli.
Jsem docela napnutej, co budete logovat, pac 20 kesi mi taky neprijde jako lamani rekordu, ale i tak gratuluju. ![]()
Peknej vylet ![]()
Ale mam dotaz, to se vyplati jet do Vidne na 20 kesi ?
Kor z Brna ![]()
H Pluse, a kolik je kombajn?? .. se chci škodolibě zeptat woe ?? :-ú