Kombajn: Vídeň 11.1.2010

Ahojte, jedeme s kamarádama v pondělí 11.1. do Vídně něco vykešovat, nechcete se někdo přidat? Máme ještě volná místa v autě…

opravdu v pondělí? kdyby to byla neděle…

A odkud vyjíždíte?

Budu tam taky :slight_smile: Tak běda jak mi vyberete všechny GC :slight_smile: :wink:

Jet o víkendu, přidali bychom se zřejmě také. Ale záleží odkud jedete …

Hm, bejt to o vikendu, tak bych se taky pridal. Misto v aute nepotrebuju, ja ve Vidni ziju. :wink:

Bohužel máme víkendy dost plné, proto jsme se rozhodli jet v pondělí. Je ale pravděpodobné, že tam uděláme ještě jednu výpravu v únoru (jistě to nestihneme vysbírat všechno) - tu se budu snažit směrovat na víkend.
Odjíždíme z Brna.

A v kolik se odjizdi? Musel bych pred tim jeste dorazit do Brna…

Ted mam zkouskove, v unoru bych se temer jiste rad pridal.

Aniz bych chtel nekomu kazit radost, poslusne hlasim, ze momentalne lezi v centru Vidne tak 5 cm snehu, na kraji to asi bude horsi, a predpoved pocasi nam slibuje do nedele dalsich 40 (slovy: ctyricet!) centimetru navic.

Pojedeme z Brna v 7 ráno.

I přes veškerou škodolibost vám musím oznámit, že naše goevýprava byla úspěšná, našli jsme si cestou 22 keší, z toho 20 ve Vídni. Sníh do pondělí nenapadl a v podtatě nám při hledání nevadil (jen jednou v parku jsme museli hrabat). Každopádně nám toho ve Vídni ještě hooodně zbylo, tak určitě v brzké době naplánujeme další výpravu.

I pres veskerou skodolibost - mohl to bejt peknej vejlet, ale proc 20 kesim rikate kombajn? B)

Přesně tak. Mělo by to být spíš MAXIKOMBAJN ;):wink:

Všichni přece víme, že v ČR je kombajn jen jeden. :D:D

Mno, vzhledem k tomu, ze me citujes a mluvis o skodolibosti, tak Te muzu ujistit, ze to opravdu byla predpoved a kdyz jsem to sem psal, nemyslel jsem to skodolibe, nevedel bych proc bych mel.

Ze oproti predpovedi nic nenapadlo, me taky potesilo, ale jednak tady v threadu bylo po mym postingu mrtvo, jako by pocasi nikoho nezajimalo, druhak predpokladam, ze sam umis cist zpravy, takze jsem uz nepovazoval za nutny podavat dalsi zpravodajstvi. A ze se tu za stavajicich podminek hledat da, to vim taky, sam jsem byl venku jak v sobotu, tak v nedeli.

Jsem docela napnutej, co budete logovat, pac 20 kesi mi taky neprijde jako lamani rekordu, ale i tak gratuluju. :slight_smile:

Peknej vylet :wink:
Ale mam dotaz, to se vyplati jet do Vidne na 20 kesi ?

Kor z Brna :smiley:

H Pluse, a kolik je kombajn?? .. se chci škodolibě zeptat woe ?? :-ú