komunikace oregon a pc

Ahoj, uz nejakou chvili lovim, ale jsem prumerna uzivatelka pc. mohl by me dat nekdo kurz jak presunu kese do gps? jsem premium ale mam ted noveho oregona a nejak to vypada ze spolu s pc v kupe jsou chytrejsi nez ja :frowning: . moc dekuji. [email protected]

Je tady nekolik vkaken na toto tema!

Jako PM mas nekolik moznosti:

• primo ze stranky kese pres volbu "poslat do gps"
  • do slozky gpx v garminu nakopirovat soubory z PQ
  • exportem kesi z Geogetu a podobnych programu

no ja to chybne napsala nejde me tam ani dat mapu… projevila jsem se jako kor sikovna osoba :frowning: ale dekuju za radu

Mapu tam nahraješ přes Mapsource. Návod na to je taky někde tady… Máš nainstalovaný Mapsource a v něm danou mapu? Máš tu mapu odemčenou?

tak dobry kouzlem mam gpx soubor tak jeste nejak dat mapu jako takovou do gps… mam tam jen dve a dalsi ne a ne vlozit

mapu odecenou mam , tak uz vim kde je chyba fajne :slight_smile: nejde me mapsource musim najit nejaky co ho podporuje muj PC :frowning: ten z cd tvrdi ze me pc je stare …

tak mapsource mam tvrdi ze poslal mapu a pak i trasu ale v gps vidim jen ty co tam jiz byly

Vidím, že jsi z Prahy 9, takže pokud bys měla zájem, tak bych Ti mohl dát nějaké malé proškolení, jak co nejlépe využít možnosti Gaermina, příp. nejaké ty triky. Ozvi se mi přes profil, pokus budeš chtít.

ahojte, potreboval by som instalacku MapSource 6.16.2 neviete odkial tahat? alebo nemate niekto? na garminackej stranke som nasiel len MapSource 6.16.3 ale taku nechcem. dakujem

Třeba tady http://www.gawisp.com/perry/mapsource/MapSource_6162.exe

@Jarous1 diky moc, idem vyskusat