konec gccake.cz

GCCAKE.cz končí :frowning:
Je to celkem škoda nemyslíte?

Nikdy jsem ani nic takového v kešce nenašel…
Mimochodem, tak trošku mi to připomíná placky které každý nosil z doby asi před dvaceti lety :slight_smile:
Jak jsi vlastně přišel na to, že končí?

Mají to napsané na stránkách :wink:

GC Cake CZ je internetový obchod, zaměřený na prodej potřeb a pomůcek pro geocaching.

Na stránkách jsem našel pouze tohle:
Vážení zákazníci,

objednávky pro maloobchodní prodej přijímáme již pouze

do 25.4.2010.

Což podle mě ale neznamená, že končí, jen podle mě končí s "maloobchodem" (čili přímým prodejem zákazníkům)

A taky už skoro nic nemají v nabídce :frowning:

No je to možné.
Ale kdo tedy bude jejich distributorem?
A stejně dá se v tomto segmentu kšeftovat ve velkoobchodním objemu?
MYslím že ne :smiley:

Nevadí. Vůbec.

Škoda to imho není.

Nic na jejich strankach tomu nenasvedcuje. Vzdyt rozjizdeji novou akci "GCcake zdarma". B)

Konec počmáranejch kulatejch plechovejch nesmyslů ? Proč ne :D… Zlatýý CWGčka :wink:

nic takoveho jsem zatim nepotkal, a pokud jsem to potkal, tak mi nenapadlo ze by to mela byt nejaka specialni fotma vymenych predmetu, cili mi pripadny konec tady toho fakt vrasky nepridelava, ziju jen pro CWG :wink:

No jo CWG jsou pěkné.Ale zatím drahé.
Časem si je ale taky určitě pořídíme :slight_smile:

Jojo, ale šecko je relativní, když to porovnáš se sbíráním ostatních nesmyslů, tak stojí prakticky stejně jako známka (myslím dnešní samozdřejmě..:D) nebo pohled, je to taky půlka turistické známky (fakt nevím kolik stojí dneska) … nebo půlka kindervejce :smiley:

Pravda, peníze jsou aby se utrácely :smiley:

Penize a keše budou ale my nebudem :smiley:

<ot>Nejlepší nesmysl na sbírání jsou samolepky z ovoce. Když nepočítám cenu ovoce, které by se kupovalo tak jako tak, tak jsou zadarmo. Navíc to nezabere skoro žádné místo, jen kousek zdi (jen maminka z toho občas skáče do stropu :D). Bohužel, v geocachingu se tento sběratelský artikl asi moc neuchytí… </ot>

Bál jsem se, že jsem naletěl, ale kdepak. Dneska mi to přišlo, takže gccake.cz funguje :wink:

Žádná škoda.

Tak jsem se nechal zlákat a pár jsem si těch plechovejch nesmyslů taky objednal s vlastním motivem, tak jsem zvědavej…))
http://2i.cz/75f50d27f4

Já jednou něco podobného našel, ale nechal jsem to tam. Stačí, že mám doma hromadu CWG, ještě tohle domů, tak mě manželka vystěhuje.