Konkrétní problém s nahráním mapy Mountfield, eTrex Legend

Zdravím vás,

mám konkrétní problém se SW na eTrex Legend a prosím o radu. I přesto, že jsem tady hledal více jak dvě hodiny, tak jsem nenašel odpověd.

Mám 2 přístroje GPS, jeden svůj původní, kde je vše OK, tzn. nahratá mapa mountfield uvnitř, resp. X map podle krajů. Celkem kvalitní a podrobné.
A pak vlastním druhý přístroj, který jsem nyní koupil. Tam je pouze orientační mapa celeho světa. Naprosto se nedá podle této mapy v terénu orientovat.

Oba přístroje jsou koupené u Mountfieldu, k oběma mám mapy TOPO na DVDs, Obě s aktivačním kódem. Liší se pouze v tom, že k mému původnímu přístroji je součástí i mapa Mountfield a na druhém DVD je pouze mapa TOPO.

Co tedy chci… Jestli je možné nahrát mapy Mountfieldu z prvního přístroje do druhého…? Vím, že to jde přes Map Source, ale při downloadu map z prvního a uploadu map do druhého mi MS hlásí, že jsou mapy pro druhý přístroj zamknuté, což chápu licence je na ID přístroje atd atd…

Otázka je jestli jde tohle nějak obejít?..???
Prosím poraďte, díky

Bohužel, jak jsi správně řekl, licence mapy se dá použít jen pro jeden a to konkrétní přístroj. Žádný legální způsob na obejítí pokud vím není, takže bohužel :frowning:

No pokud máš dvě GPS a dvě licence, tak by mohlo jít nainstalovat to TOPO 2x - nevim jestli by se to povedlo do stejného MS, pokud ne, tak zkusit druhou instalaci do jiného diru. /otázkou je, jestli nenastane nějaký problém v registrech/. Pokud by to nešlo, tak jedině druhé PC, ale to asi není to pravé…

Nemusíš to instalovat 2x, stačí zadat obě licenční čísla MS to rozezná sám podle ID čísla GPS.

Taky se to dá obejít tím, že v jiném uživatelském profilu si zadáš kódy pro tu druhou GPS.

Díky moc za všechny rady, veřte tomu nebo ne, podařilo se mi to tam nahrát, tudíž pod jedním Map Source můžou být klidně dvě GPS, jinak bez licenčního čísla to bohužel nejde…
Ještě jednou děkuju:p

Samosebou, proto je formular pro vkladani licencnich cisel map vicepolozkovy - MapSource s moznosti vkladani licenci pro vice GPS zkratka pocita.