Kontakt na Johny C

Ahoj lidi, napadá mne už jen tahle možnost.. Nemáte někdo čistě náhodou kontakt na kačera Johny C, neboli Otu Koutenskýho? Tady má bydliště psaný v Plzni, na GC.com to vypadá spíš na Liberec, každopádně v Liberci má pár keší, o který evidentně nemá čas se starat a odepsal je a já se ho skoro 2 měsíce snažím (zatím marně) kontaktovat kvůli adopci… Friend request mi skoro měsíc visí na schválení (přestože podle webu GC tam relativně pravidelně chodí i když nekešuje), ICQ i skype bez odezvy, na mejly neodpovídá… Jestli ho někdo znáte, zkuste do něho lehce strčit, ať se mi na jedno z toho ozve, že od něj potřebuju nějaký informace..

Pokud vím, tak je to student z Českého Dubu, zkusím se poptat.

Dneska jsem tu viděl trotaka, tak mě napadlo, že by teoreticky ty, nebo pazitka, nebo jiný z libereckých harcovníků mohl poradit.. :slight_smile: Díky za snahu, snad to už konečně vyjde.. Je docela blbý, že některý z keší stačil archivovat, zatímco mu ve schránce ležel mejl ode mne.. :frowning:

No, žádná z jeho keší nebyl až takový zázrak, aby geocaching archivací nějak utrpěl. A pokud je archivovaná, tak tam můžeš udělat novou, ne ?

Škoda že nedokončil ty vlakové zastávky, nápad to byl dobrý.

Odpovím tím tobě i kolombovi - a tu jsem právě hlavně chtěl dotáhnout.. :slight_smile: Trochu zlepšit (z mého pohledu) uložení a kvalitu stávajících zastávek plus dorazit ty ostatní. V podstatě jsem chtěl, aby ta série pokračovala v tom, jak jí měl vymyšlenou, takže jsem od něho chtěl především získat informace o záměrech.. Říkal jsem si, že nalezených krabek už mám dost na to, abych zkusil založit nějakou tu svojí a tohle mi připadalo jako rozumnej kompromis, dobrá odrazová laťka kde začít se svou tvorbou.. :slight_smile: