Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jdou na mobilu přímo z aplikace geocachingu zkopírovat souřadnice keše (např. do aplikace mapy.cz). Díky za odpovědi.
Myslím, že jsem to párkrát zkoušela a nepovedlo se mi to. To byl jeden z mnoha důvodů, proč jsem tuto aplikaci přestala používat.
Tak sem teď zkusil c:geo a Locus => z obou to funguje, origo apk nemám ale jestli z ní půjde z kopírovat souřadnice (podržíš na ní chvíli prst a uvidíš) tak to pujde taky.
V Mapy.cz vložíš do vyhledávacího políčka a pak na klívesnici dáš "Enter" (bude tam znak obálky)
Nebavíme se o jiných aplikacích (kde to funguje), ale o aplikaci od GC. Můžeš na souřadnicích držet prst třeba pět minut, ale appka tuto funkci ignoruje.
Jde to. Ale nevím jak na kterém telefonu. Kopírovat souřadnice jdou u kompasu. Ideální je, pokud telefon podporuje "rozdělenou obrazovku" dát si do jednoho okna aplikaci GC a do druhého mapy.cz

To je teda pravěkej způsob > značně nepohodlné. :angry:
A taky platit 180 Kč za aplikaci kde jsou jen on-line mapy od Googlu (mizerný), když Locus toho umí asi tak 50x víc a o Vánocích byl jen za 99,- Kč.
Asi tak největší důvod proč to nepoužívám. B)
A taky platit 180 Kč za aplikaci kde jsou jen on-line mapy od Googlu (mizerný), když Locus toho umí asi tak 50x víc a o Vánocích byl jen za 99,- Kč.
Chytrej jak rádio, ale zapoměl jsi dodat, že jenom pro Android.
Ono je to trošku jinak. Otázka byla jestli to jde. Ano, jde to na pár “tahů” No a google mapy… Po koupení máš možnost open-source map. Takže tvůj důvod je tak trošku neopodstatněný. ![]()
Ano je to pro Android, zapoměl sem na jablíčkáře, ale ti mají taky lepší apku, (něco se 4 v názvu?)
Ale těch asi není moc.
Nám to na Windows 10 Mobile taky nejde ![]()
Ale appka maaloo umí i mapy.cz, takže ve výsledku to nevadí.
Tolik k již umřelé platformě. ![]()
Ano je to pro Android, zapoměl sem na jablíčkáře, ale ti mají taky lepší apku, (něco se 4 v názvu?)
Ale těch asi není moc.