KOPR

Již řadu let jsem upozorňován na noční pochod Svatý Kopeček u Olomouce - Praděd. Pokaždé se o tom dozvím buď pozdě, nebo vůbec, letos do toho vlezlo Keškobraní a Perníkov. :frowning:
A tak se ptám je tu někdo kdo se nebojí a má nato ujít cca 70-80 km v kuse. Celé by se to dalo pojat jako event s nalezením několika kešek po cestě. Standardně se to chodí v pátek v 18:00 od kostela.

ahoj, celých 70-80km nedáme. Ale na posledních 30 bychom se přidali. Kdy a kudy by se šlo? Napojili bychom se u Rýmařova.

A termín? Když budu mít volno, tak se přidám i s Dinuš. :wink:

Zdravím,měl bych dotaz na Beelinegps.Stáhl jsem si ho z tohoto serveru,funguje bezpečně,avšak jsem tam narazil na položku vložte licenční klíč,pomzaregistrování na www.visualgps.net,tam to po mě chtělo odeslání kontaktního emailu.Po odeslání, mi to ukázalo,že mě budou bzry kontaktovat.Tak bych se chtěl zeptat,co bude následovat?Budu muset ten licence key zaplatit?B)

Tak vcelku je mi to jedno. Samozřejmě mrtvoly a zranění se nechávaní na pospas civilizaci. Organizováno nebude doufám nic, asi tak jako Rabštejn.:slight_smile:

super tak jak budete kolem rýmařova tak bychom se dostavili teda pokud neva , že nejdeme celou štreku? Taky záleží kdy at si zařídímě hlídání robotků;)

Napiš plus minus ferolan trasy pls.

by mohla byt zajimava akce :slight_smile:

No trasa, asi nejhorší je se dostat k Sovinci v tu dobu bude, ale nejvíc síly. Navrhuji tedy trasu Pohořany, Jívová, Těšíkov, Husová, Sovinec, Rešov, Stará Ves, Alfrédka no a přes hřeben k Pradědu. Existuje alternativa jít po silnici bělkovickým údolím, anebo to střihnout přes Šternberk na přímo.

A termín? :slight_smile: (hlavně ne poslední červnový víkend, to trekaříme na Oravě)

No termín, pokud z toho udělám regulérní event tak nejdřív v červenci.

Já bych se přidal… turistika je můj koníček. a co teprv Geoturistika

Můj termín je pátek 3.7. nebo o den později, ale raději ten pátek, bo bude potřeba den rekonvalescence.

Tak to nic, právě jsem na tenhle termín publikoval event :smiley:

To by šlo, tenhle víkend mám volnej. Navíc je v pondělí volno, takže času na rekonvalescenci bude až až…:wink:

Tak to písnu na sobotu?

Možno :slight_smile:

OK:)