Poslyš, kdyby si četl i předchozí článek, byl by si viděl moji snad dostatečně uvědomělou žádost o přejmenování adminovi. To sem přestřelil a za to se omlouvám. To byla prostě zlost a pokus o ponížení ownera. Neboj, tvůj příspěvek si osobně neberu, protože sem jinak normální. Víc než samotná k… mi vadí urážky. A když třeba takovej owner udělá keš, kvůli který jiný owner zruší dětskou keš, je to minimálně na zamyšlení. Měj se
že s tím tolik naděláte..jak to bylo v Cimrmanovi? žáci to kreslili všude, po škamnách, zdech, tabuli…
no pak jim udělali smíšené třídy a přestali s tím..proč? protože zjistili že to tak nevypadá
no, předtím je to jako rozvitá růžička a potom jako buldok, co žere majonézu
hm to je fakt dobrej nápad … když se mi nebude líbít něčí keš, tak ji zničím? analogově je to stejný…a dávat ji někam jen na truc? to mi přijde ujetý…
i když proti pravidlům GS to není…
Jestli si spojujes muj note, kde jsem se jen ozval notem klukovi Bukackovi a oznacil jeho duvod k archivaci za hloupej alibismus a tu serii nejak se mnou, tak jses opravdu vedle jak ta jedle - coz jsi mimochodem v tyhle diskuzi prokazal vickrat.
Jo a za pade Ti reknu, kdo ten kluk opravdu je. B)
jo a to jsou většinou ti, co dělají největší prasárny…jednoho takového jsem znal, dělal ze sebe slušňáka, "sex? co to je?ale fuj" a zatím měl rád kaviár…a tím nemyslím ten z rybiček…
Na Háčkově WN nevidím nic závadného ani urážejícího. Právě tak mi přijde uhozené archivovat keš kvůli nějaké ptákovině, která leží přes půl republiky daleko :o To je jen hloupá výmluva (?)
Já dokážu ocenit dobrou kvalitně vyvedenou keš, ale i recesistickou ptákovinu. Proč ne? Neberte se ¨zase tak moc vážně B)
Honzo, stats bar H+ zde o něco výše a note u GC1VHNG jsou tvoje, ne? S tím tvůrcem keše tě nijak nespojuju.
Přijde mi lepší si brát příklad od slušnejch lidi se slušnejma kešema. Je to pro tebe nepochopitelný? Můžeš zkusit projít jeho povedenou GC1G0M5, než ji burgus zaarchivuje taky. Většina tvých keší je taky príma s dobrým nápadem, tak zkus nekazit mi chuť na ně vyrazit. Ta poznámka o alibismu by mě osobně taky urazila.
Ještě Dr.Voto - Neberu to tak vážně, on Burguse možná ani Honza neurazil, spíš ho asi znechutila ta píkeš. Jo a to že sem mimo není nic neobvyklýho, takže klídek.