Kostel sv.Václava GC1JR1K

Při dnešní lovu ve Vršovicích a Nuslích jsem u kostela sv. Váslava našel místo krabičky lístek se vzkazem:

"Toto je pokus o zastavení nesmyslného kastování v GEOCACHINGu! Takto dopadne každá Premium Member keš na kterou narazím. V případě připomínek se mi můžete ozvat na adresu [email protected]".
Na email mi přišla automatická odpověď:
"Dobrý den,
pokud mi píšete kvůli MOC, pak svůj názor na věc nemám v úmyslu měnit.
Děkuji za pochopení,
Robert"

Viz http://dl.dropbox.com/u/9086442/2011-08-18%2012.47.32.jpg
Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Keš byla dle mě vykradena.

Martin TTEAM

No, Robertek je pravdepodobne debil. Pokud je nejaka kes PMO, tak k tomu mel owner patrne nejaky duvod. Za sebe muzu rict, ze moje jedina PMO je takto oznacena proto, ze jeji vyroba byla velmi financne nakladna. A kdyby ji mel nejaky zakomplexovany Robertek zlikvidovat, tak by dostal pekne pres drzku.

terorismus v geocachingu!
fanatik se asi opravdu najde vsude, stejne jako idiot, no a jejich kombinace je vrazedna…

Tak to me teda dostalo..:o. Tohle jsem necekal.. Ze si nici hru kterou sam hraje… A ze to schytala zrovna, takova super kes..:@

Nechte toho nebo mezi Vas skocim s pasem mikrosek naplnenejch rozsekanym kindrsrotem :)). Hold nejakej chudak, lepsi je si tech ubozaku nevsimat.

Zase ňákej další bolšán, že se to rovnostářství nikdy nezastaví!

Robert, ale klidně mi říkej Bobe…
[small]omlouvám se za zcela marginální aluzi podněcující flame[/small]

To samé udělal ten kretén robertek s keší "Kes uprostred ulice / In the middle of the street"

Ouch… zase exot s novým nickem a nevyplneným profilem :frowning: - čekáš, kdo se tu chytne, abys moh slintat jak seš skvělej? Fakt tě to baví, co, robertku?

Chtěl bych se jmenovat Jan,
být přítel dívek a dam.
Přicházet k nim nepozván
a odcházet nepoznán.

Me velmi blizka kes, sakr ja ho tam potkat tak ten papirek by predemnou musel sezrat !
prej Kastovani … ten blbec vubec nic nepochopil

treba se ottik5 podari sehnat jeho foto .. to by pak stalo ho tu vystavit, aby az ho clovek potka …

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=19962&pid=299498#post_299498

Taky mi pred par dny nekdo ukradl PM kesku, ale byla trochu mimo dosavadni akcni radius tohodle vola.

Já si taky myslel že PMO keše sou kastování. Ale co myslíte o tomto: [cache]GC2GN2C[/cache]?? Dyť kdyby to byla normální keška tak by tam byla návštěvnost jak hrom..

Jenže do areálu není zcela volný vstup, viz poslední odstaveček listingu, takže PMO zde pravděpodobně funguje jako množstevní filtr.

Kastování to je. Ale ničit kvůli tomu PM keš je blbost. Seženu si její souřadnice a odlovím si jí i když PM nejsem. Ale nebudu ničit cizí práci.

Já to tak taky beru, o bylo vymejšlení, než sme se tam dostali. Taková velká cedule, že tam nepustěj nikoho pod 15 let. No tak sme museli vytáhnout občanky, ale co s deflektorem? Mu bylo 13, ale ukecali sme to…

Jak jsem unavenej, tak tam na zacatku zacinam videt i pismenka, ktera tam nejsou a zacina to dostavat zcela jiny smysl… :smiley:

to blexa: :D:D:D:D:D:D:D
hlavne ta veta: "nebudu nicit cizi praci" :D:D:D:D

Jeste ze tak, staci, ze parazitujes na jeho financnim prispevku na fungovani teto hry. :wink:

Nedavno jsem brouzdal po mape a kdesi v Asii jsem narazil na nejaky ostrov, kde bylo PM kesi vic nez 90%. Co by chudacek delal tam? :slight_smile: