Dobrý den, rád bych si pořídil mobil, který v sobě bude mít zabudouvanou 2v1 Simkartu a dále chci něco, abych jej mohl používat pro lovení cachí v terénu. Chci se vás zeptat, zda je lepší si koupit nějakou integrovanou GPS nebo je lepší koupě jen jakéhosi 2v1 SIM mobilu a k tomu si koupit Bluetooth modul. Co si o tom myslíte? Předem děkuji za všechny reakce.
Ahoj, řešil jsem něco podobného - na služební SIM mám internet zablokovaný, takže jsem v terénu nemohl stahovat a logovat. Ale když jsem dualSIM telefony procházel, vždycky tam byl problem, že jedna SIM neni uplně plnohodnotna, takže jsem se neodvažil to koupit jen podle recenze. Asi by to chtelo nekoho, kdo takovy mobil použiva, abys mel jistotu. Co tohle Predator?.
No já se ptám spíše na to, jestli je u těchto typů telefonů, lepší Bluetooth modul a nebo integrovaná GPS ![]()
To se otázka podstatně zjednodušuje
Já bych řek, že z hlediska výdrže a přesnosti je to lepší mít oddělené, ale z praktického hlediska mě to moc nevyhovovalo, navíc řešíš soft pro připojení modulu. ALe zkus tady pohledat, tohle dilema se tady myslím už řešilo. No a vzhledem k tomu, že ve FRCu je nejčastější věta "někde se mi BT modul válí v šuplíku"… ![]()