Koupě TB + mincí ze zahraničí

Nebudete někdo obědnávat něco z netu někde v zahraničí? Chtěl bych se totiž zeptat, jestli bych si mohl případně něco přihodit k vám. Je mi tak nějak jedno kde. Něco bych si vybral všude

Objednávám celkem pravidelně. Dej vědět co chceš objednat.

no a odkud obědnáváš :slight_smile:

Oficiální seznam geoobchodů je zde: http://shop.groundspeak.com/shipping.cfm, ale získávám geocoiny i jinou cestou.

to jako obědnáváš odevšud? Myslel jsem třeba konkrétní obchod ze kterýho třeba budeš brát něco ted někdy.

nekomplikujte to :slight_smile: Bo.T.L. je chodící coinová encyklopedie a suprmárket v jednom. Řekněte, co by se vám líbilo, a zbytek nechte na něm - říct ne může dycky :smiley: :wink:

Nám už taky uměl poradit.

Jasny :slight_smile: staci se jen obratit na BoT.La… super a doprucujeme urcite vsichni co ho znaji :wink: … navrhuji na moderatora sekce "Geocoiny…"

muzu potvrdit obchod s Bo.T.L v pohode spolehlivej.vlastni skusenost.

Ahoj, hledám nějakou minci se sci-fi tématem. Třeba takový coin ve tvaru komunikátoru ze Star Treku nebo ve tvaru star gate ze stejnojmeného seriálu to by bylo to pravé pro mě :slight_smile:
Neviděl to někdo někde? Díky :slight_smile:

Jasně. Na Geoswag.com měli ten geocoin ve tvaru komunikátore ze Star Treku. Teď ho nemají.
Ještě existuje tuším geocoin z X-Files.

Zdravím. Chci se optat, má někdo zkušenosti s nákupem přes http://gccake.cz/? Jak dlouhá je u nich doba dodání? Díky za odpovědi…

A coiník s tématem piva nebo simpsonů by nebyl?

Hele, no NAKONEC TO DOŠLO :-D, myslím že jsem čekal něco přes týden, než expedovali zásilku, platil jsem to přes sazka terminál, mail o potvrzení platby přišel do půl hodiny, pak jim cca týden trvalo než vyexpedovali, a druhý den jsem to měl doma..Nevím, třeba jsem byl jen vyjímka … Jo a abych nezapomněl, místo jednoho 50mm GCcake poslali 25mm, ale na to kašlu, jsem rád že mám aspoň něco …

Viděl jsem nějaký geocoin ve tvaru pivní sklenice s pěnou. O Simpsonech nevím.

Tenhle jsem mělv ruce: [gc]TB20FYB[/gc]

Záleží co si objednáš. Pokud hotové věci, tak prakticky obratem po zaplacení. Když děláš vlastní GC Cake, tak dva-tři dny navíc.
Prosím-nepište OBěDNÁVAT-čeština pláče a já taky :frowning:

Shodou okolností mám jeden tenhle antique silver doma neaktivovaný :wink:
A jinak - coinů s pivní tematikou je vícero, některé fungují i jako otvíráky.

Mě nedávno prošel rukama krásný s tématem Simpsnovi -TB2WM9X-

No ale tohle není klasický geocoin, ale pouze obyčejný Travel Ingot, ke kterému je připojen Homer s koláčkem.

je je pochopitelně máš pravdu, chybička se stala;);):wink: