Nebudete někdo obědnávat něco z netu někde v zahraničí? Chtěl bych se totiž zeptat, jestli bych si mohl případně něco přihodit k vám. Je mi tak nějak jedno kde. Něco bych si vybral všude
nekomplikujte to Bo.T.L. je chodící coinová encyklopedie a suprmárket v jednom. Řekněte, co by se vám líbilo, a zbytek nechte na něm - říct ne může dycky
Ahoj, hledám nějakou minci se sci-fi tématem. Třeba takový coin ve tvaru komunikátoru ze Star Treku nebo ve tvaru star gate ze stejnojmeného seriálu to by bylo to pravé pro mě
Neviděl to někdo někde? Díky
Hele, no NAKONEC TO DOŠLO :-D, myslím že jsem čekal něco přes týden, než expedovali zásilku, platil jsem to přes sazka terminál, mail o potvrzení platby přišel do půl hodiny, pak jim cca týden trvalo než vyexpedovali, a druhý den jsem to měl doma..Nevím, třeba jsem byl jen vyjímka … Jo a abych nezapomněl, místo jednoho 50mm GCcake poslali 25mm, ale na to kašlu, jsem rád že mám aspoň něco …
Záleží co si objednáš. Pokud hotové věci, tak prakticky obratem po zaplacení. Když děláš vlastní GC Cake, tak dva-tři dny navíc.
Prosím-nepište OBěDNÁVAT-čeština pláče a já taky