koupím czech geocoin 2007

A na zaplacení stačí kreditka, PayPalu se není třeba obávat.

I no pehablo americano a platit z účtu do zahraničí nemůžu, takže bohužel :frowning:

to mas brouku tezky… tvuj profil mi neni znam, na gc.com "altair18" neni, takze sorry, ale musis se snazit sam… Sobika, Lonose a dalsi znam osobne, takze nakup pro ne nebyl problem… :wink:

já jsem úplně z opačné strany repulbliky, takže ti ani profil na GC nepomůže. osobnš se určo neznáme buď budeš ochotný pomoct nebo holt budu muset shánět jinde

Stačí mít kreditku kterou lze platit na internetu a tu tam zadat, platba jde přes banku, kterou má pay-pal zvolenou v čechách.

No vida. Zmíněný geocoin na eBay někdo z ČR vydražil za 41USD.
Cena s poštovným asi kolem 800,-. :smiley:

.

ma niekto zaujem o neaktivovany CZECH GEOCOIN 2007? zopar ich mam k dispozicii (obe verzie). ponuky posielajte cez profil.

Zkusil bych se prizivit se svoji prosbou. Kdyz jsme zacinali s geocachingem, pustili jsme do sveta prave tento [gc]TB1TPM8[/gc]. Doputoval do francie a tam zmizel z povrchu zemskeho, jak uz to tak bohuzel byva.
A ted si pohravam s myslenkou nechat si vyrobit (natisknout) jeho repliku a tu pak opet poslat do sveta. Bohuzel nemam vhodne snimky.
Nenasel by se tu ochotny majitel tohoto geocoinu, ktery by nafotil ten svuj s obou stran a fotky mi pak poslal? O cislo mi vazne nejde, klidne muze byt nejak rozmazane :slight_smile: Jde mi jen o snimek, ktery by se dal nasledne zpracovat a vytisknout.

ztráta GC bohužel patří k jeho životu. pokud se ztratil, bohužel… :frowning: nouzové řešení ve formě vytištěné fotky jsem už viděl a nejsem jeho zastáncem. takovéto "GC" osobně nechávám dál ležet v krabkách bez povšimnutí. navíc se nejednou stalo, že se GC našel i po více jak roce a pak ti jeho kopie bude akorát tak na obtíž.

aktualna cena je 20 euro/kus. dostupne v oboch verziach. kto ma zaujem, nech napise.

Ahoj lidi. Stále sháním tento kousek. Kdyby někdo měl, dejte vědět, prosím. :slight_smile: