Koupím Garmin colorado 300 tak 5 tisíc max. Nemůžu to už nikde sehnat. ![]()
ja to uz vzdal a koupil GPSMAP 62, ale muzes sehnat vystavenje kousek zde PALMPC MAGAZÍN - Produkty a služby nebo v ameri ce
Proč zrovna Colorado? Nebyl to přeci nijak skvělý přístroj…
Co na něm bylo špatnýho?
Pokud je to ještě aktuální, ozvi se mi přes profil.
Colorado bylo jedno z nejlepsich melo svoje mouchy ale klady to vyvazily ty dnesni dotykace jsou hrozny
Co na něm JE špatnýho? ![]()
No treba to, ze davat za takovou navigaci 5 litru je naprostej nesmysl.
Jaký má colorado klady oproti ,dotykáčum"?:o
Kolik vám vydrží baterie, všude píší ,že je to žrout.
používám GP Recyko a vydrží mi cca 9 - 10 hodin plného provozu
Taky bych koupil Colorado, klidně omlácené, kdyby někdo měl, ale dal bych tak do 2000. Na kešování používám 62ku, tak to sháním jenom na Wherigo.
No, přece nic ![]()
Já jsem také spokojenej, jak v autě, tak v lese.![]()
I já jsem spokojen, jen ve městech občas vymejší sílený zkratky, ale tak není to autonavigace…
mirotiro napsal/a:
I já jsem spokojen, jen ve městech občas vymejší sílený zkratky, ale tak není to autonavigace…
Bud v klidu, i auto navigace umi vymyslet peknou zkratku podchodem pro chodce nebo sousedovi pres zahradu. (ale problem je v mape, spatne komentovane cesty) (Mam Nuvi 760 & O450) Stalo se mi napr. "pokracujte 400m a pred nama schody jak do nebe …"
tonda a tonda napsal/a:
Kolik vám vydrží baterie, všude píší ,že je to žrout.
Nie je to zrut. Ale priemer sa tazko udava, lebo zalezi od kvality baterie a vonkajsej teploty. Naposledy som s jednymi presiel cca 7 hodin a myslim, ze uz som ich pred tym pouzil.
Mam ich 8ks a menim dookola. A vzdy su pripravene nabite v sufliku, nakolko "neklesaju" s kapacitou a su ovela lacnejsie, ako eneloopy.
http://eshop.arnet.sk/zbozi/sony-nimh-aa-nabijeci-baterie-cycle-blue-nh-aa-b4k/detail.aspx?p=z:99129
Czecho Cowboy napsal/a:
Proč zrovna Colorado? Nebyl to přeci nijak skvělý přístroj…
Preco myslis, ze je zly?
Okrem zdlhavejsieho zadavania textov, ktore ja vobec nepouzivam, (doma komunikujem s PC) je to vymakana masinka s odladenym software.
Co myslis, ze je na nom zle?
tu som dal subor, co som urobil v zastavanom meste, cesta tam-spat. A dlho zhanam nejaky podobny tracklog od tych novych modernych spickovych dotykacov, ale nikto mi ho nechce poslat.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=17413&sort=&rowstart=20
Dobre si vsimni usek, kde sa ide tam aj spat po rovnakej ceste…
S474N napsal/a:
No treba to, ze davat za takovou navigaci 5 litru je naprostej nesmysl.
JJ jasny takovej clovek jako jsi ty si to dovilit nemuze to chapem ale takovej nazor Patrik Fish asi nepotesi
Ja by som skor polozil otazku, co je na tych dotykacoch tak strasne vyhodne?
Nehovoriac o tom, ze sa tu riesia uplne nezmysli, ako doplnujuce USB akumulatory pre vyssiu svietivost displeja… ![]()