Koupím Garmin eTrex Legend do 1300,-

Ahoj,

sháním Garmin eTrex Legend, v pokud možno zachovalém stavu.
Nemáte někdo doma zbytečný kousek?

Díky

blázne jestli chceš gps ku nekupuj Bedu

cihla je použitelná do začátku, lepší jak chodit s papírovou mapou :wink:

etrex H

jestli se nepletu tak etrex H nemá mapový podklady …

Jo a pak ji prodás na aurko za 2000 ty jses dobrej vychcánek

ROFL :D:D:D:D:D:D

radši bez mapy než bez signálu

fefe44: mám takovej dojem že ty si jí tu taky sháněl za 1500 takže bych mlčel bejt tebou:)
mwh: co sem slyšel tak legend je dobrej přístroj, tak proč bez signálu?

jo legend HCx je dobrej přístroj
Lovil jsme z jedním kačerem mapy nepoužíval prý byly nepoužitelné a tak kde on mě ±15m tak já s H se držel na ±3m

No uprimne ja mam Legenda Cx a musim rici, ze se signalem je to doccela problematicke

mmnt bavíme se o tom samym? :slight_smile: jsem začátečník a ty vaše zkratky mě matou … chtěl jsem koupit tento přístroj https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=173&ra=true#

Jj, já začátečník nejsem a po posledních pár příspěvcích jsem zmaten taky.

Tak jako tak, starý černobílý legend (ten co chceš podle odkazu ty) má dvě vady na kráse.

1. Dost slabý příjem (má problémy chytit se v hustším lese a údolích)
  2. Po čase problémy s displejem a pětipolohovým tlačítkem

Záleží, jestli preferuješ mapu nebo signál. Podrobnějších srovnání je tady na fóru už víc než dost, kdyžtak si je zkus najít přes vyhledávací políčko v pravém menu.

Legend HCx je novější barevný přístroj s bezproblémovým příjmem, ale taky už trošku cenově jinde.
A poslední zkratka, co tu byla, Cx, je takový mezistupeň… barevný displej, ale starý necitlivý přijímač.

Mám Garmin eTrex Legend, leží tu bez užitku, za 1300,- Kč prodám.
[email protected]

o HCx vim, ten je opravdu jinde :slight_smile:
Jinak samozřejmě preferuji signál, ale říkla jsem si že mapy by bylo fajn mít, ale jak na to koukám, asi budu muset udělat ústupek …

super, zrovna mi to tady rozmlouvaj :smiley:

ale nevadí, pošleš prosím nějaký fotky?, chtěl bych ho vidět;)
a kabel, mapy atd k tomu dáš taky?

Když myslíš že je to krok správně tak si to kup ale věř mi mám 5gps ku vždy jsem si kupoval něco extra a teď půjdu do 6 ale to už bude opravdu ta úplně poslední.

první byla 201geko
druha nokia modul
třetí bylo H
čtvrtá legend HCx
pátá oregon 300 (budu prodávat)
šestá gpsmaps 62s (budu kupovat)

zatim nic nekupuju, jen mě zajímá stav :wink:

Jian kco bys mi teda doporučil, při těchto finančních prostředcích?:slight_smile:

bluetooth modul od Nokie, mobil s javou a HandyGeocaching…za 600 seženeš modul a jedeš…:slight_smile:
Mě na něm přesnost vyhovovala, ulovil jsem tak asi 290 keší…je to o názoru…pro mě jako pro bývalého majitele N70 to bylo parádní…docházela baterka, jelikož měl jako modul, tak mobil stejnou, tak jsem to prohodil a bylo…jen ty mapy jsem na tom neměl, možná to jde, možná ne, já to neřešil, chodil jsem za šipkou…:slight_smile:

čekal bych že modul od nokie nebude tak přesnej jako outdoorová gpska … krom toho řešíš dvě baterie místo jedný a navíc mobil asi neni tak odolnej jako gpska .. přecijen, někde ti to upadne a rozsekáš si ho, gpska by na to měla bejt aspoň trochu stavěná … nebo se pletu?:slight_smile: