Nabídněte použitý Garmin eTrex Legend, s mapou i bez, s držákem na kolo nebo bez něj. Ale alespoň s kabelem k PC.
Nabízím za 2300,- ještě rok záruka, mapy Beskydy, Javorníky, Moravská brána, kabel.
No, vzhledem k tomu, že dnes jsou aktuální nabídky za 2500,- včetně Topo Czech map a držákem na kolo tak toto se mi nezdá jako dobrá nabídka…
To mi teda ukaž kde
Tak dokonce za 2000,- vcetne map a drzaku na kolo:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=6797
Osud… ![]()
Tak na aukro.cz se taky dají vybavené legendy pořídit už od 2 000 (teď tam zrovna jedna taková aukce končí), když člověk netrvá na vítězství v první aukci. Fakt je, že tu mapu to chce…
Nejlepsi mas koupit mobila se symbianem ci windows mobile s gps (treba i externi) a pak tam muzes nahrat jak mapy pro auto, tristiku, slepe… temer bez omezeni a nemusis kupovat drahe Garminy. A navic mas pristup k netu, kdyz si nevis v terenu rady. ![]()
Pokud by náhodou někdo měl nutkání pokračovat v tématu PDA vs. Handheld, nechť prosím zvolí raděj jedno z asi tisíce vláken, které na něj už jsou v sekcích obecné a nevím, kde ještě všude jinde. Dík.![]()
Ja jen psal ze to je lepsi varianta nezli Garmin it is all.![]()
Tak jenom pro vysvětlení - kdo říká že mobil se symbianem nemám? Já prostě jen chci koupit Garmina Legend jako další GPS řešení a chci slyšet zajímavé nabídky.