Koupím GPS Garmin eTrex Legend do 1500

Koupím GPS Garmin eTrex Legend do 1500,- Jsem z Brna. Prosím nabídněte.

Asi to slyšet nechceš, ale … mě třeba první kontakt s Béďovým legendárním etrexem zpozdil koupi GPS o 1 rok. Tenkrát jsem to chtěl JEN pro cesty do přírody na kole a pod, ale po zapůjčení od známého a zjištění, že kapacita 8 MB paměti umožňuje mapové nahrání 1-3 okresů, navíc černobílý displej, kde nebylo jasné jestli je to cesta, potok nebo les a rybník mě vlastně od podobné koupě odradila. Po roce jsem "z druhé ruky" koupil Quest 2 s barevným displejem, a i přesto, že byla garantovaná jako silniční, s výdrží baterek 20h fungovala i pro GC, a bylo to naprosto něco jiného než "legend". GPS podporovala NT mapy, dala se nahrát celá republika Topo, ale citlivost čipu nebyla oproti legendu o moc větší, a v zalesněném terénu nebo úzkých ulicích ztrácela signál. Nakonec jsem pro GC pořídil 60-ku a Q nechal jen pro jízdu na silnici (má hlasovou navigaci).
Nechci tě zrazovat, a nechápu nadšení spousty zdejších přispěvatelů nad eTrex Legendem, ale přece jenom bych zvážil zvýšení investice a pořídil něco s barevným diplejem a podporou NT map.
Já myslím, že Topo 50v.4 pro Legend je už konečná a pokud to chceš využívat jen způsobem "za šipkou", tak už je snad výhodnější pořídit mobil a BT modul. Jistě, mužeš říct "polib si" a budeš mít pravdu … mě jenom to nadšení z Béďova přístroje nějak nebere.

Jj, já to beru tak že je to spíš nouzové řešení…s geocache jsem teprve začal a nechce se mi uplně investovat 3-4tisice do starší barevné navigace. V tom co píšeš máš určitě pravdu…dostala mě velikost paměti a že pojme jen tak málo prostoru…asi ještě popřemýšlím. Každopádně díky.

Podle mého názoru je eTrex Legend nejlepší řešení pro začátek. Já osobně jsem s ním kešky lovit začínal, a i teď ho používám jako náhradní gpsku. To že nemá barevný displej - "no a co?, alespoň déle vydrží baterie":wink: Pamět také není bůch ví jak velká - "ale k čemu mít v první gps mapy celého světa?, když ještě nevíš jestli tě to po měsíci nepřestane bavit". No a to že v legendu jsou nahrané mapy pouze České republiky? - "Já osobně jsem s ním podle šipky v zahraničí odlovil 30kešek z 30ti na které jsem šel." A jinak když budeš porovnávat kvalitu a cenu, tak eTrex Legend nemá konkurenci. Přeji dobré rozhodnutí a hodně šťastných lovů :wink: Ahoj

Jeden na prodej bych mel. A asi 20.12. jedu pres Brno, pokud mas zajem tak mi napis Soukromou zpravu.

JJ, mapa je skoro nepouzitelna a v hustym lese se obcas ztrati signal. Ale hledat se s ni da bez problemu, zvlast cesta za sipkou je v pohode. (Vcera hodne provereno pri loveni [cache]GC12A0Z[/cache])

Vím o dvou ještě nerozbalených Legendech od Bédy, kdyby někdo chtěl, můžu to zkusit zprostředkovat.

Tak jsem se ted dohodnul s jednim uživatelem na koupi. Dík za nabídky.:wink:

Dobrý den! Máte-li někdo na prodej gps garmin etrex legend do 1500, dejte prosím vedět. děkuji Audry

PŘIDÁVÁM MAIL: [email protected]