Koupím GPS navigaci...

Ahoj,
mám v plánu koupit si oregona 550t,ale až v listopadu(stavební spoření) a tak bych do té doby potřeboval nějakou GPSku.Nazáleželo by mi na značce ani typu,ale aby spon byla použitelná pro geocaching.Dal bych za ní tak 5500 kč.Kdyby někdo nabídl tak piště.S pozdravem Weremos;)
PS:Kdyby někdo přišel s nabídkou piště na mail [email protected] nebo přímo zde na forum.

Zdravím, mám volný Garmin COLORADO 300+Topo 3.0 na kartě. Záruka je ještě cca. 3/4 roku. Přidám držák na kolo. Cena 5000.

Teda ne ze bych ti chtel do toho kecat, ale proc zrovna model 550t? Osobne jsem kupoval holou 550, nema smysl vyhazovat za mapy evropy.

pokud čekáš na prachy ze stavebního spoření aby sis mohl dopřát Oregona, tak bych měl pro Tebe radu. Sleduj Aukro a tam v klidu seženeš rok jetého Oregona 300 do 6000Kč. Když se zadaří tak i mírně pod.

Když dáš (12000 nebo kolik to stojí) za 550 tak věz že jsou to vyhozené prachy, když rok na to vyjde další navigace a 550-ky se budou na Aukru prodávat za 6000Kč (odhaduju).

A za další rok bude zase nová navigace… buď přece něco chci a koupím si to, nebo ne. Pokud bbudu furt na nšco čekat, tak se z toho zblázním :smiley:

550 za 9apůl… kdyžtak. Dneska. Nová. Na AUKRu.

Hele, těch 5000,- co ti tu nabízí za 300, to je krásná cena! To bych asi bral, bejt ty! :slight_smile: I když je to Kolouš :smiley:

J ojo asi to vezmu ještě si to promyslím.Doufám že my ji mezitím nikdo nefyfoukne…:)Ale s nějvětší pravděpodobností koupím.

Nabídka na Colorado 300 přijata.Uzavírám téma;)