Koupim GPS pro zacatecnika

Shanim GPS pro zacatecnika. Zatim to asi vypada na eTrex, ale rad si necham poradit. nasel jsem na netu taky Garmin Geko 101, ktera by na zacatek asi stacila, ale uz jsou vsude vyprodane (za 900kc neber to:) )
Je to darek k vanocum a neni uplne jiste, jak moc to obdarovaneho chytne…zatim to vypada, ze to bude nadsenec.

Je zajimave, ze rucni GPS jsou o tolik drazsi, nez navigace do auta - tam uz pomalu od 2000 clovek ma navigaci s barevnym dotykovym displejem a mapama…

jestli geko, tak bych jen doporucil spis 201. 101 nejde pripojit k pocitaci a preci jen zadavani cisel a nazvu rucne je tu trosku neprijemne a zdlouhave. zalezi na frekvenci zadavani - jedna denne bez problemu 5 za hodinu uz zavani opruzem.

ad cena: ono je otazka, co za ty 2tis dostanes, ale jinak obecne cenu a autonavigaci nejvic srazi konkurence a nenutnost masivnejsi odolne vodotesne konstrukce.

Nevím, jaká je teď situace na trhu, ale Geko 101 v žádném případě a to z jednoho jediného důvodu. Nemá propojení do PC. Takže alespoň 201 s kabelem. Anebo toho Legenda, opět s kabelem, tam bude asi cena příznivá díky Trávníčkovi a na rozdíl od Geka už je mapový.

Do tedka jsem nechapal, co mate s tim Travnickem…oni nejake navigace davaji v Mountfieldu jako darky, nebo tak neco, ze?:slight_smile:

Pro mladší ročníky :smiley:
To byla akce Mountfieldu v roce 2006, kdy nejprve dávali GPSku ke kolu, pak k sekačce a nakonec (asi jich měli ve skladu moc) ke sněhové fréze.
viz. [cache]GCWPP3[/cache]

:slight_smile: nejsem uplne mladsi rocnik, jen nemam potrebu do toho obchodu chodit :slight_smile:

Každopádně mapový "Travnicek" legend se dá sehnat i s mapou a kabelem, nový za cca 1200.

Kde?

Mapoveho Travnicka noveho z kabelem za 1200 beru vsema deseti, kde se k nemu dostanu?

Tezko rict. Pred pul rokem vsude na netu, ted mi Heureka rika, ze uz ho nikdo neprodava… Chce to asi hledat…

Nového za 1200 seženeš těžko, už se nikde neprodává. Šance je jen z druhé ruky, koukni třeba na aukrohttp://www.aukro.cz/search.php?string=legend&cat_no_limit=1&category=8528&category=46976