Koupím GPS pro začátek

Ahoj,
s přítelkyní máme za sebou pár prvních odlovů bez GPS, dost nás to chytlo, tak jsme si řekli, že bychom si udělali radost a pořídili si dárek… Bylo by něco, co byste mohli nabídnout / doporučit?
Koukal jsem na nový Garmin eTrex H - 2000,- či Garmin eTrex Legend HCx - 4000,-. Bazary, co jsem dnes jen tak zběžně prohlédl, toho moc nenabízí…
Další věcí je dohodnout se, zda mapový či ne… Pro větší variabilitu by byl asi lepší mapový…
Nechceme a ani nemůžeme do toho investovat moc peněz, mysleli jsme tak do těch dvou, tří tisíc…
Měli byste tedy, prosím, co nabídnout?
Díky!

ahoj,
mám doma garmin etrex legend,(tj. černobílý displej,s mapou czech topo 50v3.,propojení s pc přes kabel a seriový port) k tomu jsem dokoupil držák na kolo a novou mapu topo 50v4.
nabízím vše k za 1500kč. plus poštovné tj. 80kč
gps jsem používal hlavně pro gc.

email:[email protected]

nechci kazit ksefty, ale pokud chcete investovat do 3000, volil bych pristroj z rady etrex H nebo Hcx. daji se sehnat kolem 2500 - 3000, vyhodou je citlivejsi GPS prijimac. sam jsem s obycejnou Vistou udelal par prvnich nalezu a musim rict ze v lese to bylo peklo, pak jsem si poridil etrex legend Hcx a ten byl bezvadnej, diky mapam czech topo jsem s nim najezdil mnoho kilometru i na kole.
Jenze co uzivatel to jiny nazor. asi nejlepsi reseni je vyhlidnout si par zarizeni a pokusit se si je od nekoho pujcit a vyzkouset. na zaklade toho se rozhodnout.

určitě H a nebo hcx do ničeho jiného bych nešel mám oba odzkoušené a oba jsou vynikající.Jen u H se musí dělat poctivěji příprava.HCX se to jen nasype do gpsky.

Ahoj,
takže rozhodnuto - volba padla na mapový, barevný GPS přístroj…
Tedy, pokud byste někdo měl v nabídce nějaký takový za rozumnou cenu (nejlépe i s mapou a příslušenstvím), tak se, prosím, ozvěte - buď zde do vlákna či SZ.
Díky.

Měl bych k dispozici Garmin GPSMap 60 CS barevný, mapový, s topomapami CR a příslušenstvím. Je používaný, odlovil jsem s ním cca 1500 keší, plně funkční. Myslím, že na rozumné ceně bychom se určitě dohodli. Pokud by byl zájem tak dej vědět.

Tady by se jenom patřilo upozornit, že modely CS narozdíl od novějších CSx ještě nemají přijímač s vysokou citlivostí.

To je samozřejmě pravda, ale s tím x už by cena nebyla zas až tak rozumná :slight_smile:

Zdravím, pokud je ještě zájem tak nabízím Garmin Etrex Vista HCx - je to nejvyšší model Etrexu. Včetně topo mapy a mapy atlas.

Měla bych zájem o Garmin Etrex Vista, jestli je ještě k dispozici. Za kolik by byl?