Koupim jakoukoli navigaci, prosim nabidnete kdo co prodavate. Jen v dobrem stavu. Diky
Ahoj,
muj GARMIN OREGON 550 za 15000,-. Co ty na to?
OREGON 550 se dá sehnat i za 9000Kč…![]()
Ale no tak, nekaz mi slusny obchod.
nabizim garmina…Garmin eTrex Legend …stroj je v poho…sou k tomu nejaky ty sracky…prirucky navody cd s mapami kabel…
Manželku zn.levně
![]()
Diky vsem za odpovedi…
Skodar a za jakou cenu ho chces prodat?
Jukni na aukro kámo, tam seženeš od 500
http://aukro.cz/item1229836501_prodam_garmin_etrex_legend_hcx_v_zaruce_do_13_1_12.html velice slušná nabídka ale to není navigace za 500. Zato už umí barevné mapy a má velmi dobrý čip.
A tady je za 500 http://aukro.cz/item1234679525_garmin_etrex_legend.html ale bohužel se kvůli geocachingu vyšplhá ještě vejš
Na aukru nechci kupovat kamo, tady si myslim ze to je serioznejsi. .. Uvidime kdo co nabidne. ..
Diky za linky kouknu na ne. Dam vedet jak jsem dopadl.
Jasan, taky už mě na aukru napálili, to je jasný ale to se může stát všude. První navigaci jsem měl z aukra a byl jsem spokojenej. Tak hodně úspěchů. Jinak pokud máš slušnej mobil, dá se kešovat i s externím GPS modulem třeba nokií LD 3W a ty se daj sehnat taky levně, ale jde to trochu hůř
No ja kesuju se samsungem je to v pohode ale musim kazdou kesku zadavat zvlast. chtel bych vyzkouset i gpsku jde mi hlavne o to ze nemusim se o mobil bat ze si ho poskrabu nebo ze mi vypadne a tak… Ten chci mit jen v zaloze znas to. ![]()
Jasný
Koukal jsem na to co si posilal a libi se mi ten etrex legend hcx. .. takze jestli nekdo by chtel prodat ozvete se sem, jinak jdu do te co je na aukru ![]()
Teď jsem koukal na končící aukci na Aukro. Venture CX. Ve finále v poslední minutě vyletěla cena o 400 Kč. Málem jsem se zapojil taky, až na poslední chvíli jsem si všiml, že má paměť jen na 500 bodů, což se mi zdá málo. Ale jasně vidím, jak skvělým artiklem jsou ojeté outdoorové GPSky
Téměř neztrácejí na ceně!
Venture CX skončil na 2.551,- Kč. Pro obecnou informaci ![]()
A právě nám tam doběhl eTrex Legend (klasický Béda Trávníček) starý 4 roky za 1.825,- Kč. Že jsem si jich, blbec, nekoupil před dvěma roky bednu. Tehdy byl ve výprodeji nový za 1.199,- Kč. Skoro lepší, než investovat do známek. Nebo do prázdnejch flašek ![]()