Koupím kabel pro Garmin E-Trex Legend.
Pokud možno za rozumný peníz, pokud by to vyšlo včetně redukce na USB do 500,- , budu nesmírně šťastný ![]()
Děkuji za všechny nabídky
Budulman
Redukce mi zbyla po dosloužilém Legendu, kabelem si nejsem jistý, pokusím se po něm podívat. Když tak dám vědět.
Vypadá to, že kabel jsem už sehnal ![]()
Ovšem redukce se mi bude taky tuuuze hotit.
Odkud jsi? Já jsem z Prahy, bydlím na Skalce, dojet můžu taky, pokud to bude někde po Praze ![]()
Zeptám se hloupě - mam Garmina eTrex bez kabelu. Kdybych si sehnal extra kabel - co budu potrebovat jeste za soft abych si mohl nahravat kesky do gpsky? Zadny soft na mapy v pc nemam..
Diky za info.
jo potřebuejš program mapsource, dá se stáhnout z netu. sice nebudeš mít odemčený mapy,ale pro přenos keší do gpsky to stačí…
jinak mapy se prodávají specielně každé cd k jedné GPS, musel bys sehnat neaktivované mapy.
pokud chceš můžu ti poslat ten program…
Na nahrávání cachí ti bohatě stačí freeware EasyGPS. Možností je více. Mapsource oficialně stáhneš pouze jako update vyžadující nainstalovanou verzi z CD… jde to ale nějak obejít.
Pro začátek skoro víc doporučuju EasyGPS. Až se trochu rozkoukáš, tak k Mapsourcu stejně dojdeš, protože to je nejpohodlnější pomůcka k nahrávaní map… i těch free.
A ještě jedna technická… zkus prosím příště založit na dotaz netýkající se původního tématu nové vlákno ve správné sekci a nejlépe ještě zkus pohledat starší vlákna na dané téma. Jinak v tom je pak děsnej nepořádek. Dík.