Koupím levný GPS-BT Modul pro začátečníka

Čau lidi,
nedávno jsem začal s geocachingem a tak jsem se rozhodl že si to vyzkouším s nějakou tou GPSkou, co jsem se dočetl tak asi nejvýhodnější na začátek je GPS modul.Tak se vás tady ptám jestli někomu z vás neleží v šuplíku nějaký starý klidně i poškrábaný a otlučený BT-GPS modul.:slight_smile: Horší to bude s cenou která by mohla bych chtěl tak ± 400 a tomu by mohl odpovídat i stav :slight_smile:
Díky moc za nabídky.:wink:

Můj Holux M-1000 stál na eBay zbrusu nový 56 USD, což mi nepřipadá mnoho. A i když ho používám třetí rok, stále ještě není ani poškrábaný, ani otlučený :slight_smile:

Taky bych si tam nejradši koupil ale bohužel ještě nemám přístup k platební kartě :frowning:

No, jeden by se mi tady měl povalovat, pokud budeš mít zájem napiš a já začnu hledat. :smiley:

jeden bych možná měl :wink:
cena by mohla odpovídat. zkusím kouknout doma, myslím, že k němu mám i krabičku a doklad, měl by být ještě asi rok v záruce. používal jsem ho loni, teď mám PDAčko s GPSkou, takže mi tam jen leží zbytečně v šuplíku.
typ ti přesně řeknu až budu doma, myslím, že to má čipset MediaTek
kdyžtak se mi prosím ozvi na mail: vladimir(tecka)malik(na)seznam.cz
signál chytal vcelku pěkně…

EDIT: snad nééé, zas jsem byl o minutu pomalejší :smiley:
počkám, jak dopadne nabídka geokolegy… :wink:

diky moc za nabidky konkretni info piste sem nebo na [email protected]

tak jsem hledal a našel :slight_smile:
takže mám NEMERIX AD-300 BT GPS receiver
koupený 13.4.2009 přes palmpc.cz

mám originál krabici, GPSku B) , nabíječku ze sítě, možná bych pohledal i nabíječku do auta a kabel…

nějaká recenze je tady: http://choze.webnode.cz/news/nemerix-ad-300/

problém jsem s ním za celou dobu neměl. pro mě měl výhodu, že má stejnou baterku jak nokia 6230i, takže jsem občas mohl prohodit :slight_smile:

cena: 400 včetně poštovného - na dobírku/převodem?

v případě nespokojenosti bych se nebránil vzít GPSku zpátky a vrátit peníze…

samozřejmě dávám přednost Ruvit-ovi - byl rychlejší…
zkus ještě pohledat po netu, občas se dají sehnat nové kolem 5-600,- :wink:

Nebyli žádné problémy v lese,městě atd ?
Jinak tahle nabídka se mic moc líbí :). Ještě počkám co nabídne Ruvit a pak se rozhodnu.

v lese jsem s ní nějaké problémy neměl. fix mezi stromy chvíli trval, na pasece to byla otázka chvilky.

ve městě jsem měl problém jen jednou, když jsem se vypravil do centra Brna, a rozhodl jsem se, že se kouknu po okolí. docela dlouho trvalo, než se chytla, protože v úzkých uličkách mezi domy prostě nebyly satelity. když se zafixovala na volném prostranství, tak už to i v uličkách vcelku šlo…
samozřejmě bych ti dal čas na ozkoušení…

jen v podzemních garážích se ne a ne chytnout :smiley: