Koupím navigaci

Ahoj, koupím nějakou levnou čínskou auto navigaci s cenou max. do 500 Kč. Nabídky mi prosím posílejte na [email protected]. Klidně i dražší navigace pokud stojí za to. Čím konkrétnější budou maily vč. fotek a použitého HW a SW tím lépe. Preferuji WinCE 5.0 a vyšší.

Děkuji

za 500? :o To nekoupíš ani kvalitní autoatlas :wink:

Parnie: levne cinske navigace s WinCE 6.0 zacinaji od 55USD (1000Kc). Za 500Kc asi nic.

Na Aukro jsi koukal?

Projel jsem nějaké čínské stránky, ale ty nejlevnější jsou kolem 70 dolarů.

Tak když se nové prodávají za 1000 tak třeba se doma válí někomu nějaká za 500 :wink:

Dnes mi přišlo mailem tohle http://www.alwar.cz/49264-manta-gps460v2-easy-rider-4.3-satelitni.html

Mám modul nokia ld-3w který se připojí k mobilu :slight_smile:

To určitě ano, s menu v čínštině a s mapou všech silnic v Gobi :slight_smile:

No, za 500 Kč se určitě všichni potrhají, aby Ti ji mohli prodat …

Prosím nějakého moderátora aby tu diskuzi smazal. Ptal jsem se jestli ji někdo nemá. Ne jestli je to sehnatelné apod. příspěvky, které nejsou k tématu možná stojí za přečtení, ale já chci jenom ty s nabídkama. Myslím, že je to pochopitelné:)

Nemám rád, když někdo říká, že něco nejde, když záleží jenom na osobních prioritách dotyčných a nikoli na možnostech a okolnostech.

Nehledě na to, že jsem v inzerátu i napsal, že když bude navigace stát za to, tak se nebráním vyšší nabídce.

Takže se těchto komentářů zdržte. Díky;)