Jeden se nevinně ke kamarádovi připojí a dva dny pouhé stačí, aby rád víc než cokoli jiného pokračoval i sám;) Nemáte něco někdo doma už pro vás zbytečného? BT GPS modul, Legenda… Jde mi o lepší původ, než z Aukra. Díky!
Na Aukru ci eBay lidi bezne prihazuji vic nez je zdravo. Mam dojem ze si kupujici casto nezjisti za kolik se ta vec da koupit nova. U Aukra asi ne, ale u eBay casto muze hrat roli i fakt ze se tak daji koupit veci s nizsim postovnym nebo veci ktery jinak koupit nejdou.
no a taky je to tím, že prodávající řekne svému známému ať mu na aukci přihodí, aby se cena vyšroubovala výš. Vydražené předměty pak vyhrávají známí prodejců, pak si dají komentář a za pár týdnů prodejce vyskočí s tou samou aukcí, prostě taková levá při které normální člověk nemá šanci koupit něco za slušnou cenu.
GPS jsem kupoval 13.5.2007. Je tedy téměř 3 roky starý a podle toho vypadá i jeho stav. Jako každý Legend i tento má občasné problémy s joystick při pohybu vzhůru a jemně odchlíplou gumu po obvodu přístroje. Displej je škráblý v pravém dolním rohu, ale na čitelnost to nemá vliv.
Vydržel několik vzteklých úderů o zem :D. To svědčí o jeho odolnosti. Tedy až na držátko na poutko. To schází.
Kabel jsem získal při koupi u Bédi, ale musel jsem dokoupit redukci (kabel) na USB pro připojení k PC. To je bez problémů.
Mapy jsou TOPO 50v3 na CD.
Dále můžu dodat originelní krabici s návodem a hlavně účtenku. Na tento přístroj je totiž sedmiletá záruka.
Nemíním prodávat zajíce v pytli a proto jsem zde vypsal vše portřebné.
Myškin