Koupím turistické mapy Německa na Garmin

Ahoj,
rád bych koupil turistické mapy Německa na GPS Garmin Etrex Legend HCx. Mohou být použité, ale zachovalé. Zájem mám pouze o kompletní balení s CD a paměťovou kartou, na které je mapa nahraná.
Předání nejlépe v okolí Plzně.
Cena přijatelná - dohodou :wink:

Kontaktujte mě na e-mail [email protected]

Děkuji za nabídky Matěj alias kelisovka

Abych pravdu řekl, nevím jestli jsou mapy na kartách přenosné na různé přístroje.
Jinak asi jedině https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=73495&pvID=73946

Proč nezkusíš openstreetmap: ftp://ftp5.gwdg.de/pub/misc/openstreetmap/download.openstreetmap.de/aio/velomap/ je to zadarmo a instalace je pro MapSource nebo img na kartu.
Ale nevím jak to jede na Etrex Legend HCx. Za zkoušku nic nedáš.

Přenositelné určitě nejsou.

…pokud je mapa registrována na kartu, tak samozřejmě kartu lze použít v jakémkoliv zařízení, ale už není možné image mapy přenést na jinou kartu

A to jde? Díky za info. Taky jsem před vánočními trhy něco takového hledala.

Děkuji za tipy, mám ale zájem o mapu na paměťové kartě na garmin etrex legend HCx, tzn. vložím tam od někoho koupenou kartu s mapama.
Díky

No a proč by to nešlo. Jsou to mapy určené pro Garmin. Občas je i používám. V adresáři gps_ready jsou img soubory na kartu a v mapsource jsou instalace do mapsource. Fungují ve všech Garminech s NT podporou map. Prioritně navigují po cyklotrasách a turistických cestách. Pokud někdo potřebuje cizí topo mapu, kterou využije jen jednou nebo občas (a nepokrade :D) tak je to ideální řešení. Kupovat drahou mapu je zbytečné, když jsou openstreetmap :wink:

up, ma nekdo original mapy nemecka? potrebuju je jako darek. diky

Nabídne prosím někdo?